Προς το περιεχόμενο

nod32 και windows updates

aris21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, σημερα εγκατεστησα το nod32 και και δεν μπορω να κανω windows updates απο εκεινη την ωρα..πρεπει να κοιταξω καποια ρυθμιση στο nod32;

ευχαριστω

Δημοσ.
Σου βγάζει κάποιο μήνυμα?[/QUO

οταν παταω τον ελεγχο για τις ενημερωσεις μου βγαζει:

τα windows δεν ειναι δυνατο να αναζητησουν νεες ενημερωσεις.προεκυψε σφαλμα κατα τον ελεγχο νεων ενημερωσεων.

σημερα μονο συμβαινει αυτο του περασα το nod32..

Δημοσ.
Σου βγάζει κάποιο μήνυμα?[/QUO

οταν παταω τον ελεγχο για τις ενημερωσεις μου βγαζει:

τα windows δεν ειναι δυνατο να αναζητησουν νεες ενημερωσεις.προεκυψε σφαλμα κατα τον ελεγχο νεων ενημερωσεων.

σημερα μονο συμβαινει αυτο του περασα το nod32..

Εγκατέστησες και firewall μαζί (ESET Smart Security) ή σκέτο το antivirus (ESET Nod32 Antivirus); Αν έβαλες το πρώτο, έλεγξε μήπως το firewall εμποδίζει το Windows Update από το να συνδεθεί.

Δημοσ.

Εγκατέστησες και firewall μαζί (ESET Smart Security) ή σκέτο το antivirus (ESET Nod32 Antivirus); Αν έβαλες το πρώτο' date=' έλεγξε μήπως το firewall εμποδίζει το Windows Update από το να συνδεθεί.[/quote']

ναι εγκατεστησα και το eset smart security..απο που το ελεγχω;

Δημοσ.

ναι εγκατεστησα και το eset smart security..απο που το ελεγχω;

Για αρχή κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ESET κάτω δεξιά στην taskbar και επέλεξε "Do not filter network traffic (Disable Firewall)", για να δούμε αν φταίει αυτό.

Δημοσ.
Για αρχή κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ESET κάτω δεξιά στην taskbar και επέλεξε "Do not filter network traffic (Disable Firewall)", για να δούμε αν φταίει αυτό.

εχει επιλογες: disable real time file system protection και disable antivirus and antispyware protection...

Δημοσ.
εχει επιλογες: disable real time file system protection και disable antivirus and antispyware protection...

Άρα μάλλον έβαλες το απλό Antivirus. Restart τον υπολογιστή σου μετά την εγκατάσταση του Antivirus έκανες;

Δημοσ.
Άρα μάλλον έβαλες το απλό Antivirus. Restart τον υπολογιστή σου μετά την εγκατάσταση του Antivirus έκανες;

δεν μου ζητησε απο οτι θυμαμαι, αλλα εκανα ετσι κιαλλιως restart αργοτερα.παντως θυμαμαι οτι ειχα τσεκαρει και το eset smart...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...