Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το φετινο Possession ειναι πολυ καλο.

Καλά η Sarah Michelle Gellar έχει πάρει σβάρνα τα Γιαπωνέζικα θρίλερ?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον τα γουσταρει και η ιδια.

On topic. Για το "from hell" τι λες?

Δημοσ.

Δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι ως ηθοποιος.Μονο στο Air I Breathe μου ειχε αρεσει που βεβαια ηταν ταινιαρα.

---------- Προσθήκη στις 23:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:25 ----------

Μαλλον τα γουσταρει και η ιδια.

On topic. Για το "from hell" τι λες?

Υπερτιμημενη πατατα.Ταινια-ντροπη και για τον Depp και για τον αθλιο Hughes που οποτε του κατεβει φτιαχνει ταινιες υποψηφιες για τις χειροτερες του αιωνα (βλ. Book Of Eli).

Δημοσ.
γιατί το λες αυτό;

κάτσε γιατί τώρα ξανακοιτάζω τα μηνύματα και αρχίζω να παίρνω στροφές: μήπως εδώ απευθυνόσουν σε μένα; Αν ναι, συγνώμη αλλά δεν το πήρα χαμπάρι - νόμιζα πως είχες επιλέξει κάποιες από τις προτάσεις μου και τις πρότεινες κι εσύ στον topic starter.

(αν όντως ισχύει αυτό, διαλέγω τον Ένοικο)

Χαχα, τώρα που το ξαναδιαβάζω κι εγώ έτσι δείχνει το μήνυμα. :lol:

Έψαχνα ταινία ρε συ και σε λέω διάλεξε μία, περίμενα να απαντήσεις μπαμ-μπαμ να την πάρω να την δω. Τις άλλες τις έβγαλα γιατι τις έχω δει. Τελικά είδα το Mary and Max.

• Members
Δημοσ.
Χαχα, τώρα που το ξαναδιαβάζω κι εγώ έτσι δείχνει το μήνυμα. :lol:

Έψαχνα ταινία ρε συ και σε λέω διάλεξε μία, περίμενα να απαντήσεις μπαμ-μπαμ να την πάρω να την δω. Τις άλλες τις έβγαλα γιατι τις έχω δει. Τελικά είδα το Mary and Max.

:lol:

Τουλάχιστον αυτό ήταν καλό; Διάβασα θετικά σχόλια πάντως (αν και δεν είναι ψυχολογικό θρίλερ από ότι φαντάζομαι)

Δημοσ.
:lol:

Τουλάχιστον αυτό ήταν καλό; Διάβασα θετικά σχόλια πάντως (αν και δεν είναι ψυχολογικό θρίλερ από ότι φαντάζομαι)

Ναι είναι πολύ καλό. Στυλ ''up'' κι έτσι. Εμένα μ'αρέσουν αυτά τα μικυμαουσοειδή. Συν του ότι η πλαστελίνη απο όπου ήταν φτιαγμένη και όλη η ταινία, πρόσθεται μια μαυρίλα στο έργο. Την είδα με το έτερον το οποίο στο τέλος δάκρυσε συγκινημένο, οπότε κι'εγώ επωφελήθηκα της κατάστασης. Έχει πολλά επίπεδα η ταινία σου λέω...

Ντάξει μπορεί και λίγο η σελερίσια καρδιά να σφίχτηκε, αλλά αυτές οι ταινίες με θέμα την μοναξιά με χτυπάν άσχημα. Δες την.

Συγνώμη για το οφ τόπικ.

Δημοσ.
Αλλαξε αν θες το 2ο link γιατι παραπεμπει και αυτο στη πρωτη ταινια.Λογικα θα σου αρεσε και το misery ;-)

fixed και ευχαριστώ για το misery, δεν το χω δει.:-D

προτείνω επίσης το das experiment για καλό ψυχολογικό θρίλερ, + το cube .

Δημοσ.

The Number 23

Gothica

Memento

The Jacket (Θα μπερδευτείς πολύ!)

The Bone Collector

Kiss The Girls (Δεν είναι ακριβώς ψυχολογικό)

MIRRORS

Midnight Meat Train (Δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια!!!)

Δημοσ.

Το μυαλό μου πήγε αμέσως στο αξεπέραστο Μemento και μετά στο φετινό εξαιρετικό Shutter Island.

Eπίσης, όταν πρωτοείδα το Mullholland Drive μου άρεσε πολύ, αλλά μόνο μετά την τρίτη φορά και αφού διάβασα αρκετά για αυτό, το βρήκα τελείως εφιαλτικό.

Δημοσ.

- La Sconosciuta (τη βρήκα αρκετά καλή ταινία και είναι ακριβώς το είδος που συζητάμε - ψυχολογικό θρίλερ)

- Το Seven φαντάζομαι θα το έχεις δει - διαφορετικά τρέξε

- Το ίδιο ισχύει και για τους Συνήθεις Υπόπτους (Usual Suspects)

ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΛΕΣ!!! ευχαριστώ!!! στις άλλες που είναι πιο παλιές δυσκολεύομαι να τις βρώ....

Να αναφέρω και το Don't Look Back με την Monica Belluchi το οποίο τελείωσε και δεν είχα καταλάβει τίποτα, αλλα είχε κάτι το πολυ ωραίο και μου άφησε πολυ καλή εντύπωση. Αν το έχει δεί κάποιος θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα.

• Members
Δημοσ.
ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΛΕΣ!!! ευχαριστώ!!! στις άλλες που είναι πιο παλιές δυσκολεύομαι να τις βρώ....

Να αναφέρω και το Don't Look Back με την Monica Belluchi το οποίο τελείωσε και δεν είχα καταλάβει τίποτα, αλλα είχε κάτι το πολυ ωραίο και μου άφησε πολυ καλή εντύπωση. Αν το έχει δεί κάποιος θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα.

Μιας και είπες "Don't-Look-κάτι" και επειδή είδα ότι δεν αναφέρθηκε ακόμα, δες και το Don't Look now (ελληνικός τίτλος: Μετά τα μεσάνυχτα). Μεταφυσικό / ψυχολογικό θρίλερ του 70κάτι με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ, βασισμένο σε κάποιο διήγημα. Πολύ ατμοσφαιρική ταινία. Αν μπεις στο κλίμα της σου δημιουργεί έντονο αίσθημα φόβου.

Α, και το Jacob's Ladder ίσως να σου αρέσει. Κι αυτό έχει κάποια φανταστικά / μεταφυσικά στοιχεία, αλλά θα μπορούσες κατά μία έννοια να το πεις και ψυχολογικό. Ωραίο θρίλερ όμως όπως και να 'χει.

Δημοσ.
The Number 23

Gothica

Memento

The Jacket (Θα μπερδευτείς πολύ!)

The Bone Collector

Kiss The Girls (Δεν είναι ακριβώς ψυχολογικό)

MIRRORS

Midnight Meat Train (Δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια!!!)

The Number 23

και

Memento

ΓΑΜΑΝΕ!!!!! Σήμερα θα δώ και το The Jacket

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...