jmjyiannis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 γεια σας παιδες. μια ερωτηση οποιος ξερει. Εχω το avira security siute (http://www.avira.com/en/products/avira_premium_security_suite.html), και ειμαι σχεδον ερωτευμενος με αυτη τη σουιτα αλλα επειδη προεκυψε θεμα στη δουλεια με υποκλεμενους κωδικους FTP και τα σχετικα, θελω να διασφαλiσω οτι ειμαι οκ με αυτο το firewall kai antivirus για προστασια απο keyloggers και παρομοια σκουπιδια που κανουν compromise κωδικους απο FTP. Μπορει καποιος να μου πει αν ειμαι οκ η χρειαζομαι και καποιο εργαλειο για keyloggers?
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 http://www.avira.com/en/search/index.php?q=keylogger Φαίνεται να έχει καταχωρήσεις στη signature database του για keyloggers.
flik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Προστατεύει απο keyloggers, το θέμα είναι το πόσο καλά. Αν φοβάσαι για κωδικούς, καλό είναι να μην αποθηκεύεις τους κωδικιούς εισόδων σε τράπεζες, paypal κτλ, και αν θες να χρησιμοποιείς και το keyscrambler. Βέβαια εφόσον χρησιμοποιείς και firewall (του avira), τις περισσότερες φορές (ειδικά αν το έχεις σε interacive mode) σε ειδοποιεί αν κάποιο πρόγραμμα προσπαθεί να επικοινωνήσει με κάποιον server, άρα εφόσον αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο για τα keyloggers, καλύπτεσαι ακόμα περισσότερο.
tarantules Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Η καλύτερη λύση είναι το εικονικό πληκτρολόγιο.Ειδικά σε χώρους όπου ο υπολογιστής είναι κοινόχρηστος , αυτή η λύση είναι ιδανική χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων και τα σχετικά.Δεν μπορεί να γίνει καταγραφή του τι πληκτρολογείς ούτε από το ποιό εξελιγμένο keylogger Στο Start-Run γράφεις την εντολή osk και σου εμφανίζεται αυτόματα...
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 γεια σας παιδες. μια ερωτηση οποιος ξερει. Εχω το avira security siute ...και ειμαι σχεδον ερωτευμενος με αυτη τη σουιτα αλλα επειδη προεκυψε θεμα στη δουλεια με υποκλεμενους κωδικους FTP και τα σχετικα, θελω να διασφαλiσω οτι ειμαι οκ με αυτο το firewall kai antivirus για προστασια απο keyloggers ...Μπορει καποιος να μου πει αν ειμαι οκ η χρειαζομαι και καποιο εργαλειο για keyloggers? Τα antivirus εμπεριέχουν υπογραφές για software keyloggers αλλά ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πιάνουν όλους (ή τους πολύ καινούργιους) keyloggers. Αναφέρομαι πάντα σε software keyloggers γιατί από hardware keuloggers δεν κάνουν τίποτα. Συμπέρασμα: Με antivirus και καλοστημένο firewall είναι δύσκολο για ένα κοινό (ή γνωστό) keylogger να συλλέξει και να στείλει τα δεδομένα. Από την άλλη, κωδικοί ftp μπορούν εύκολα να κλαπούν και με ένα sniffer που τρέχει στο δίκτυο. Τέλος οι keyloggers ανήκουν στην κατηγορία malware άρα πρέπει να κοιτάξεις να εγκαταστήσεις και το malwarebytes ή το spybot search and destroy. Η καλύτερη λύση είναι το εικονικό πληκτρολόγιο.Ειδικά σε χώρους όπου ο υπολογιστής είναι κοινόχρηστος , αυτή η λύση είναι ιδανική χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων και τα σχετικά.Δεν μπορεί να γίνει καταγραφή του τι πληκτρολογείς ούτε από το ποιό εξελιγμένο keyloggerΣτο Start-Run γράφεις την εντολή osk και σου εμφανίζεται αυτόματα... tarantula να διασταυρώνεις τι γράφεις γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου. Το osk είναι χρήσιμο ΜΟΝΟ για να παρακάμψεις τους hardware keyloggers. Διάβασε εδώ και εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.