Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για χαμένη κάρτα sim

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,εχασα χθες την καρτα sim μου(what's up) και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να ακυρωσω τον αριθμο και να παραγγειλω παλι τον ιδιο σε καρτοκινητη,οπως ηταν,και οχι σε συμβολαιο.:rolleyes:

Δημοσ.

αν εχεις τα χαρτια δλδ κωδικο χρηστη(δεν ξερω μπορει και να μην ζητανε τωρα)μπορεις να πας σε ενα οποιοδηποτε καταστημα και να ζητησεις αλλαγη της σιμ σε μια αλλη.Να ακυρωσουν δλδ την αλλη σιμ και να μεταφερουν τον αριθμο και το υπολοιπο της καρτας σε μια καινουρια.Το ειχα κανει πριν κατι χρονια

Δημοσ.

Ουσιαστικά λες να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό αλλά με νέα sim. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο κάτοχος της κάρτας που χάθηκε. Αν είχες δώσει στοιχεία στην εταιρία σου δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

@Xristaras12 καπου θα τα χω λογικα χωμενα..αλλα σκεφτομαι αυτο που λεει ο SantoPtol..πως στο καλο θα αποδειξω οτι ειναι δικια μου η καρτα και δεν βρηκα καπου τα χαρτια με τον τον πακ και τον σιριακο?

δεν εχω δωσει στοιχεια..ουτε καν..:/

Δημοσ.

εμενα ο αριθμος ηταν δηλωμενος απο την στιγμη που τον ειχα(και τον εχω 9 χρονια τωρα).δεν τον θυμομασταν,ενω ειχα παρει την αλλη σιμ δεν ελεγε να ενεργοποιηθει.Την επομενη μιλησα με την κοσμοτε και μου ειπαν σε ποιον ανηκε.Τωρα ναι δεν ξερεις τι μπορει να γινει.Αν εχεις χρονο παντως ρωτα σε καταστημα κοσμοτε να ξερεις τι γινεται.

για μενα μην πας σε γερμανο γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται

Δημοσ.
εμενα ο αριθμος ηταν δηλωμενος απο την στιγμη που τον ειχα(και τον εχω 9 χρονια τωρα).δεν τον θυμομασταν,ενω ειχα παρει την αλλη σιμ δεν ελεγε να ενεργοποιηθει.Την επομενη μιλησα με την κοσμοτε και μου ειπαν σε ποιον ανηκε.Τωρα ναι δεν ξερεις τι μπορει να γινει.Αν εχεις χρονο παντως ρωτα σε καταστημα κοσμοτε να ξερεις τι γινεται.

για μενα μην πας σε γερμανο γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται

ναι θα παω σε κανα οτεσοπ..δεν ειχα σκοπο να παω στον κλεφτη!:-)

απλα ρωτησα εδω μεχρι να παω στο καταστημα μπας και εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα..

Δημοσ.
Αν θυμαμαι καλα σου αντικαθιστουν την sim με 15 €.

μου κανει λιγο κοψοκωλε...:/

θα κανω μια βολτα απο γερμανο και οτεσοπ να δω τι στο καλο παιζει.

παντως πιστευω θα γινεται ρε γμτ..θα υπαρχουν πολλα σκηνικα απο χαλασμενες,χαμενες,βρεγμενες κ.λ.π sim.καπως θα πρεπει να καβατζωνουν τους πελατες τους σε τετοια ζητηματα..

Δημοσ.
μου κανει λιγο κοψοκωλε

...

Αυτή την τιμή την ξέρω για τα συμβόλαια.

Σε ελεύθερη αγορά ζούμε. Στο κάτω-κάτω (θα σου πει και ο πωλητής) ας μην την έχανες (και θα έχει και δίκιο). Εγώ στη θέση σου θα έλεγα ότι μου κλέψανε το κινητό, όχι ότι την έχασα και άμα μου ζητούσε 15 ευρώ, θα αγόραζα μια άλλη what's Up και με 15 ευρώ θα ειδοποιούσα ( με μήνυμα) για την αλλαγή του αριθμού. Θα σου μείνει και υπόλοιπο στο τέλος.

Δημοσ.

Αν έχεις το υπόλοιπο της "τηλεκάρτας" που περισεύει από την sim πιστεύω ότι είναι αρκετό. Στο κάτω κάτω να μην την έχανε ο κανονικός ιδιοκτήτης. :P:p:p

Δημοσ.

ναι ιντως εμενα μου ειχαν ζητησει 14,90 για την ακριβεια...το μονο δεν ξερω τι γινεται τωρα με τα στοιχεια για την ταυτοποιηση..

Δημοσ.

@isay:νταξει αυτο θα κανω αμα δεν γινεται..το θεμα ειναι να μην φτασω στο σημειο να αλλαξω αριθμο γτ τον εχω χρονια...

@santoptol:το χω αυτο..εχω ολο το πακετο φυλαγμενο.χαχα γινεσαι κακος τωρα! :-)

κοντος ψαλμος!εφυγα κιολας να ρωτησω!

---------- Προσθήκη στις 13:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ----------

λοιπον...ειπα να περπατησω λιγο οποτε επισκευθηκα 2 γερμανους και ενα οτεσοπ.τι το θελα?με νευριασαν χειροτερα..

πρωτος γερμανος:τους λεω το και το.με ρωτανε το εχετε δηλωσει?λεω οχι.ειναι συνδεση η καρτοκινητη?το δευτερο.γινεται με την ταυτοτητα σας.θα παρει πολλες μερες?οχι οχι αμεσως γινεται..και κοστος?14 ευρω!α ωραια!γεια σας.

δευτερος γερμανος(μεγαλυτερος) : το και το παλι,ειναι καρτοκινητη η συνδεση?καρτοκινητη.α λυπουμαστε εμεις μπορουμε να το κανουμε αυτο μονο αμα εχετε συνδεση.(???)

οτεσοπ:(μην αναφερθω στην αγενεστατη milf που με εξυπηρετησε)..το και το τριτη φορα,συνδεση η καρτοκινητη?το δευτερο τοτε να ρθειτε με το σιριακο σας αριθμο.(λεω απο μεσα μου,τι στο καλο ταυτοτητα δεν θελουν εδω?)ποσο θα μεινω χωρις αριθμο?θα μου το φτιαξετε αμεσως?οχι οχι κυριε θα κανει 3 μερες.(???) και ποσο κοστιζει?κοστιζει 14 ευρω.

τι στο καλο?αλλη πολιτικη ο ενας γερμανος,αλλη ο αλλος και αλλη το οτεσοπ?η τιμη ομως μια χαρα ειναι η ιδια παλιοκλεφτες!το οτι δεν ξερετε τι σας γινεται και ειστε και αλυσιδα..βρε δεν μαμιεστε λεω γω??

Δημοσ.

αφου εχεις what's up γιατι δεν πηγαινες εξαρχης σε καταστημα κοσμοτε να δεις τι θα σ ελεγαν;Κατι τετοια μ ειχαν πει κ εμενα οπως στον 1ο γερμανο π πηγες.Και οντως μεσα σε 3 ωρες ημουν οκ

Δημοσ.

ηθελα να παρω μια γνωμη παραπανω και σκεφτηκα να παω γερμανο που συνεργαζονται.ηταν και κοντα μου.

και τελικα στο οτεσοπ θα μου την αργησουν κιολας την καρτα.οποτε μαλλον θα απευθυνθω στον γερμανο που θα μου την ετοιμασουν την ιδια μερα.ουτως η αλλως το κοστος ειναι το ιδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...