katsouras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εχω την παραπανω μηχανη και εχασα το καλωδιο Usb για την συνδεση με το Pc και ετσι δεν μπορω να περασω τωρα τις φωτο μου.Εψαξα μηπως βρω καποιο απο ιντερνετ σε λογικη τιμη γιατι καποια αλλα επιπροσθετα που ειδα(usb με av μαζι) κοστιζαν πολυ ακριβα.Γνωριζει καποιος κανενα site εστω και μη αυθεντικων προιοντων να κανω την δουλεια μου? ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ---------- Τουλαχιστον μηπως γνωριζει καποιος τι τυπος καλωδιου ειναι ωστε να το κοιταξω σε μαγαζια που πουλανε και υποκαταστατα αυθεντικων?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 εχεις ρωτησει σε καταστημα ποσο εχει αυτο το καλωδιο; αυτο που ειχε μεσα το κουτι δεν ειχε εξοδο usb και ενα av μαζι;εχω την εντυπωση οτι πανε μαζι αυτα
katsouras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ναι τετοιο καλωδιο ειναι οπως λες.Δεν ρωτησα γιατι απο χθες το εχασα κ δεν προλαβα ομως δεν ειδα πουθενα το ιδιο καλωδιο απο Ελλαδα τουλαχιστον..Για αυτο και ρωτησα αν εχει καποιος υποψιν του κατι μην δωσω κανενα 40αρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.