suspiria Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 εχω αγορασει ενα sony ericsson c902 απο ebay.ακομα δεν μου εχει ερθει.θελω να ρωτησω αν δεν εχει ελληνικη γλωσσα μπορω μεσω αναβαθμισης να την εγκαταστησω?στον γερμανο το κανουν?ξερει κανεις ποσο κοστιζει?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 τωρα ειδα την περιοχη γραψε λαθος ---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ---------- νομιζω ναι θα μπορεσουν να το κανουν.Εγω θα δοκιμαζα μολις το επαιρνα ενα update απο το το pc(update service λεγεται νομιζω)στο λεω γιατι το ειχα δοκιμασει σε ενα w800 που ειχα και τωρα δεν εχει ελληνικα(θελει ενα αλλο κολπο για να μπουν).ξερω ομως απο φιλους και με c902,k850i και αλλα που το εχουν κανει μονοι τους και ειχαν ελληνικα.Δεν εχεις κατι να χασεις καθως το κιν ετσι κ αλλιως δεν μιλαει ελληνικα
suspiria Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 τωρα ειδα την περιοχη γραψε λαθος ---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ---------- νομιζω ναι θα μπορεσουν να το κανουν,αλλα αν ψαξεις στο νετ υπαρχουν σελιδες που λενε πως να το κανεις και μονος σου ειναι λιγο δυσκολο βεβαια αλλα γινεται..εγω θα δοκιμαζα μολις το επαιρνα ενα update απο το το pc(update service λεγεται νομιζω) λες μονο με το update να γινεται?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ναι ισως γινει.Δεν μπορω να σου πω 100%καθως δεν εχω κανει σε αλλη συσκευη 2-3 φορες update για να δω τι παιζει.Αλλα και παλι δεν εχεις κατι να χασεις.Προσοχη μονο μην δεν κανει καλη επαφη με το καλωδιο γιατι μετα κλαφτο
suspiria Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ναι ισως γινει.Δεν μπορω να σου πω 100%καθως δεν εχω κανει σε αλλη συσκευη 2-3 φορες update για να δω τι παιζει.Αλλα και παλι δεν εχεις κατι να χασεις.Προσοχη μονο μην δεν κανει καλη επαφη με το καλωδιο γιατι μετα κλαφτο χωρις να ξερω, λες ενα κινητο απο αγγλια να εχει μεσα και ελληνικα?τα δικα μας ας πουμε εχουν καμια 10αρια γλωσσες ετσι δεν ειναι?
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ναι ετσι ειναι..αλλα δεν νομιζω να εχει ελληνικα.Κοιταξε το παντως οταν το παρεις... κ εγω ενα κ850 εχω(2 φορες εχει κανει αναβαθμιση τρελαθηκε απο μονο του)οντως ειχε παντω απο 6 γλωσσες μεσα.Τωρα απο αγγλια και ελληνικα δεν νομιζω.
suspiria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 τελικα κανεις δεν το χει κανει?κανεις δεν ξερει?
suspiria Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 μετα απο πολυ ψαξιμο στο νετ βρηκα επιτελους λυση!!!! http://www.info2us.dk/2009/05/how-to-debrand-a-c702-c902-c905-g502-g705-k630-k660-k700-k850-t700-v640-w595-w705-w760-w890-w902-w910-w980-z750-z770-z780-cellphone-from-sony-ericsson/ αυτο ειναι το λινκ.οσοι εχουν καποιο απο τα μοντελα της sony ericsson που εχει στη λιστα και δεν εχει ελληνικη γλωσσα καντε τις ενεργειες που γραφει μεσα και θα αποκτησει ελληνικη γλωσσα!!!εγω αγορασα το κινητο απο το αγγλικο ebay σε παρα πολυ χαμηλη τιμη και το εκανα ελληνικο.απλα να ξερετε οτι το πακετο που εχει και τα ελληνικα ειναι το ADRIATIC.
Μοναχός Διονύσιος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και βρήκα μέσω Googl το forum σας. Έγινα μέλος μώλις τώρα για αυτό το λόγο. Όμως αυτό το Site στο οποίο μας παραπέμπετε δεν "βγαίνει" Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος τη λύση για το πρόβλημα με τα Ελληνικά για το Sony C902 ας με βοηθήσει. Το τηλ. δεν έχει πρόβλημα Branding γιατί ήδη το δοκίμασα με ΟΤΕ & Vodafon. Ευχαριστώ...
Λύση Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Λύση Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 εφοσον δεν λειτουργει η σελιδα η διαδικασια ειναι λιγο παραξενη χρειαζεσαι το A2 uploader(το αντιβιοτικο σου θα στο χτυπησει με τη μια) και το συγκεκριμενο προγραμματακι απο εδω http://mediafire.com/?zwk7qgzkiwzi0zx στο CDA file maker θα επιλεξεις το C902 και μετα το adriatic θα του πεις να φτιαξει το αρχειακι και θα παρεις ενα αρχειο customize upgrade.xml το συγκεκριμενο πρεπει να το περασεις σε μια συγκεκριμενη θεση(δεν το θυμαμαι θα το τσεκαρω και σου λεω σε λιγο) και μετα θα χρειαστεις απο το sony pc companion να περασεις παλι το firmware του τηλεφωνου ωστε να κατεβουν και τα ελληνικα. το ξερω η διαδικασια ειναι λιγο μανικι 1. Open A2uploader.2. Click "FileSystem Tool". Re-insert the battery of your phone then connect your USB holding '2+5' keys. Release keys '2+5' when A2uploader detects your phone.3. Browse to "/tpa/preset/custom/". Drag and drop the "customize_upgrade.xml" file to the right pane of A2uploader.4. Click "Shutdown FS Manager".5. Disconnect USB cable and turn on phone. You will notice a "Please Wait" prompt. This is when the CDA is changing. When the prompt is gone, turn off your phone. ξεχασα να πω οτι ενδεχεται να χρειαστεις τους gordon-gate drivers για να γινει το παραπανω. εχω επαναφερει τηλεφωνα με την ιδια διαδικασια αρκετες φορες.
Μοναχός Διονύσιος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 εφοσον δεν λειτουργει η σελιδα η διαδικασια ειναι λιγο παραξενη χρειαζεσαι το A2 uploader(το αντιβιοτικο σου θα στο χτυπησει με τη μια) και το συγκεκριμενο προγραμματακι απο εδω http://mediafire.com/?zwk7qgzkiwzi0zx στο CDA file maker θα επιλεξεις το C902 και μετα το adriatic θα του πεις να φτιαξει το αρχειακι και θα παρεις ενα αρχειο customize upgrade.xml το συγκεκριμενο πρεπει να το περασεις σε μια συγκεκριμενη θεση(δεν το θυμαμαι θα το τσεκαρω και σου λεω σε λιγο) και μετα θα χρειαστεις απο το sony pc companion να περασεις παλι το firmware του τηλεφωνου ωστε να κατεβουν και τα ελληνικα. το ξερω η διαδικασια ειναι λιγο μανικι 1. Open A2uploader. 2. Click "FileSystem Tool". Re-insert the battery of your phone then connect your USB holding '2+5' keys. Release keys '2+5' when A2uploader detects your phone. 3. Browse to "/tpa/preset/custom/". Drag and drop the "customize_upgrade.xml" file to the right pane of A2uploader. 4. Click "Shutdown FS Manager". 5. Disconnect USB cable and turn on phone. You will notice a "Please Wait" prompt. This is when the CDA is changing. When the prompt is gone, turn off your phone. ξεχασα να πω οτι ενδεχεται να χρειαστεις τους gordon-gate drivers για να γινει το παραπανω. εχω επαναφερει τηλεφωνα με την ιδια διαδικασια αρκετες φορες. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο το πρωί θα κάνω το εγχειριμα. Θελω όμως να ρωτήσω και τα εξής: 1 Αν κάτι δεν πάει καλά θα μπορώ να το επαναφέρω να δουλέυει έστω και έτσι όπως είναι τώρα? 2 Υπάρχει κανένας κύνδηνος το τηλ. να μας "μείνει" στα χέρια οριστικά και πως μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό? 3 Πως μπορούμε να ανακτήσουμε τις παραμέτρους που είχε πριν τις παρεμβάσεις μας? Σε παρακαλω χωρίς να θέλω να σε κουράσω γράψε μου όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς γιατί δεν ξέρω και πάρα πολλά πάνω στο θέμα αυτό...και με την ωρολογία δεν τα πάω πολύ καλα!
Xristaras12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 οποιοδηποτε λαθος γινει μεσα στο A2 uploader ισως να ειναι μοιραιο. τι εννοω επειδη πειραζεις τα αρχεια του τηλεφωνου αν σβησεις καποιο σημαντικο ενω δεν επρεπε ισως να μεινει κουσουρι στο τηλεφωνο. κατεβασε απο εδω gordon gate driver http://www59.zippyshare.com/v/38522194/file.html θα σου χρειαστει. τωρα για τα αλλα που ρωτας υπαρχει ενας κινδυνος ναι αν γινει καμια στραβη πανω στο φλασαρισμα του τηλεφωνου και νεκρωθει.Η επομενη λυση ειναι να συνδεθει στο sony pc companion και να του πεις επιδιορθωση τηλεφωνου(και να ευχεσαι να το αναγνωρισει γιατι αλλιως ειναι μεγαλο μανικι η διαδικασια-εχουν περασει και ποσα χρονια και πιστευω θα ειναι δυσκολο να βρεθει το απαραιτητο λογισμικο) εκει που λεει για 2+5 εσυ πατα το C και κανε την δουλεια το ιδιο ειναι αρχικα θα αφαιρεσεις τη μπαταρια του τηλεφωνου,θα την βαλεις και με πατημενο το C θα το συνδεσεις στον υπολογιστη την πρωτη φορα ωστε να διαβαστει η συσκευη απο τον driver.Αν ολα πανε καλα,αποσυνδεεις τα παντα και επαναλαμβανεις αλλα αυτη τη φορα θα εχεις ανοιχτο το Α2 και θα εχεις πατησει το FileSystem δεξια ωστε να ψαχνει.πατας το C Κα συνδεεις το τηλεφωνο.απο εκει και περα θα δεις το "μενου" του λογισμικου του κινητου και θα περασεις το customize xml που εχεις δημιουργησει απο το SE CDA file maker στη διαδρομη που ειναι γραμμενη στο προηγουμενο ποστ. αφου περασεις το αρχειο,αν θυμαμαι καλα το A2 εχει κουμπακι που λεει exit.Το πατας και αποσυνδεεις το κινητο.Βγαζεις βαζεις την μπαταρια και το ανοιγεις Εκει θα δεις θα σου λεει Please wait και αφου τελειωσει το σβηνεις παλι και το συνδεεις στο sony pc companion ωστε να σου περασει το λογισμικο απο την αρχη και τα ελληνικα μαζι με αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΜΠΑΚΑΠ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(επαφες,φωτο κλπ που βρισκονται στη μνημη συσκευης) εφοσον τελειωσει και το pc companion το τηλεφωνο εχει περασμενο ευρωπαικο λογισμικο με ελληνικα μεσα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!! ΕΑΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ "ΤΟΥΒΛΙΑΣΕ" ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ να τονισω οτι δεν φερω ευθυνη σε περιπτωση που γινει καμια στραβη.Η διαδικασια ειναι αυτη που περιγραφω αλλα με τα ηλεκτρονικα δεν ξερεις ποτε τι γινεται.Εχω επιτυχως φλασαρει Κ850 με διαφορα mods,W910 απο νεκρο τελειως του επανεφερα το λογισμικο και προσφατα ενα SE Aino που ειχα επι 3 χρονια. η διαδικασια ειναι καπως παραξενη αν δεν την ξερεις,αν την καταφερεις μετα θα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα με το τηλεφωνο(να πειραζεις τα led που ανοιγουν μαζι με την καμερα,χρονισμους φωτεινοτητας πληκτρολογιου,εφε τρεμοπαιγματος με τα led καμερας/πληκτρολογιου και αλλα πολλα.)
Μοναχός Διονύσιος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Και πάλι σε ευχαριστώ να εύχεσε να πάνε όλα καλά...Αυριο...τα υπόλοιπα Το τηλ. είναι καινούργιο (manufacturer refurbised) από το ebay και δεν έχω data για να χάσω εκτός αν ενοείς ότι μπορεί να μου σβήσει και τα περιεχόμενα της SIM?
Xristaras12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 οχι η σιμ δεν εχει θεμα,ουτε η καρτα μνημης αν εχεις επανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα