ntg1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση των Windows Vista που έχω σε Ultimate και μου βγάζει ότι η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι πιο καινούρια από αυτή που πάω να εγκαταστήσω και ότι μπορώ μόνο να κάνω καθαρή εγκατάσταση (δηλαδή να διαγράψω τα πάντα που έχω) και όχι αναβάθμιση πάνω στην ήδη υπάρχουσα. Κυκλοφορούνε 2 εκδόσεις αναβαθμίσεων Vista... Οι πρώτες που είχαν βγεί μαζί με τα Windows & όλες οι επόμενες που βγήκανε μετά το SP1! Εφόσον έχεις τη παλιά (που έχω κι εγώ), κι εφόσον έχεις κατεβάσει έστω το SP1, δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, παρά μόνο καθαρή εγκατάσταση! Αυτό συμβαίνει επειδή η παλιά έκδοση δεν είναι συμβατή με κανένα Service Pack! Αν στον υπολογιστή σου δεν είχες εγκατεστημένο το SP1 και το εγκατέστησες στη πορεία μέσω Update, μπορείς να το κάνεις απεγκατάσταση & να προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Αν όμως ήταν προεγκατεστημένο, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. H Microsoft (που γνωρίζει τη πατατούλα που έκανε), στο εξωτερικό έχει στείλει τα νέα δισκάκια σε όσους αγόρασαν το upgrade & συνάντησαν αυτό το πρόβλημα, χωρίς να τους χρεώσει... εφόσον βέβαια οι ίδιοι τους τη καλέσανε και το αναφέρανε. Αν το ίδιο συμβαίνει & στην Ελλάδα... θα σε γελάσω!
Fan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Οκ κατάλαβα. Μάλλον για καθαρή εγκατάσταση με βλέπω αλλά φοβάμαι μήπως μετά χρειαστώ drivers ή τίποτα τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.