Fan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μου έκαναν δώρο τ' αυθεντικά Vista Ultimate εγώ έχω τη Home Edition αξίζει να εγκαταστήσω τα Ultimate ή δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά;
gfilippas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μου έκαναν δώρο τ' αυθεντικά Vista Ultimate εγώ έχω τη Home Edition αξίζει να εγκαταστήσω τα Ultimate ή δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά; http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/compare-editions/default.aspx Αν νομίζεις ότι κάτι σου χρειάζεται από αυτά...
Fan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Σύμφωνα με αυτά δεν πρέπει καν να τίθεται δίλημμα....
gfilippas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αν θες να κάνεις αναβάθμιση που να αξίζει τον κόπο, τότε πας για τα 7άρια.
ntg1980 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αν έχεις τα Home Basic, αναβάθμισε τα! Θα έχεις τη πλήρη έκδοση των (πλέον στρωμένων) Vista & δεν θα σου λείπει τίποτα. Αν έχεις τα Home Premium, οι διαφορές (για έναν μέσο χρήστη) δεν είναι τόσο μεγάλες.
Fan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποιο πρόβλημα από την αναβάθμιση; (Drivers κτλ...)
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποιο πρόβλημα από την αναβάθμιση; (Drivers κτλ...) Ποτε δεν μπορει να σου εγγυηθει κανεις 100% επιτυχια.Αλλα μην ανησυχεις,οι πιθανοτητες να στραβωσει κατι ειναι μικρες.Drivers,οτι εχεις τωρα,το ιδιο θα χρησιμοποιησεις και στα ultimate. Την home basic εχεις?
ntg1980 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αν έχεις πάντως προεγκατεστημένα τα Home Basic, παίζει να έχεις και μικρή κάρτα γραφικών ή χαμηλή μνήμη RAM (κοινώς... θα συναντούσες προβλήματα με το Windows Aero των επόμενων εκδόσεων Vista). Αυτό βέβαια είναι μικρό πρόβλημα, καθότι το θέμα αλλάζει από τις ρυθμίσεις σε "χρώματα Home Basic" & το πρόβλημα λύνεται. Παρόλα αυτά αν θες, γράψε παρακάτω τα χαρακατηριστικά του laptop σου (ή το μοντέλο του) για να δούμε τι παίζει.
Fan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Έχω τα Premium τώρα που το κοίταξα. O επεξεργαστής είναι Intel Core 2 στα 2,4 με 2GB RAM
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Έχω τα Premium τώρα που το κοίταξα. O επεξεργαστής είναι Intel Core 2 στα 2,4 με 2GB RAM Την home basic εχεις? ααααααααααααα
Fan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Gi0 δεν κατάλαβα τι έγραψες. Τα Home Premium έχω
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τα Home Premium έχω Απο την στιγμη που εχεις Premium και δεν καιγεσαι για το backup feature που εχουν ενσωματομενο τα ultimate,τον bitlocker και το pc δεν ειναι μελος καποιου domain,δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο το upgrade. Αν θες να πας σε 7 οπως προταθηκε,δεν θα ταν ασχημη ιδεα
Fan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αποφάσισα να τα εγκαταστήσω αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερα να βάλω τα 32 bit ή την έκδοση με 64; Επίσης θα ήταν καλύτερα να κάνω αναβάθμιση ή εντελώς καινούρια εγκατάσταση;
gfilippas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις μια αναζήτηση. Έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές.
Fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση των Windows Vista που έχω σε Ultimate και μου βγάζει ότι η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι πιο καινούρια από αυτή που πάω να εγκαταστήσω και ότι μπορώ μόνο να κάνω καθαρή εγκατάσταση (δηλαδή να διαγράψω τα πάντα που έχω) και όχι αναβάθμιση πάνω στην ήδη υπάρχουσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.