therock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Οταν ενα παιχνιδι ειναι multi-platform που πιστευεται πως αξιζει περισσοτερο? Συγκεκριμενα εχω μια 30αρα οθονη υπολογιστη με αναλυση 2560χ1600 και για οθονη τηλεορασης μια 50αρα 16/9 στην οποια ομως το PS3 υποστηριζει 720p στα περισσοτερα παιχνιδια. Τις προαλλες εδειξα σε ενα φιλο μου το RESI5 στο PC σε 2560x1600 Με ολα στο full και μου ειπε πως δεν βλεπει διαφορα σε σχεση με την αντιστοιχη εκδοση του ps3. Αν οντως θα μπορουσε να ισχυσει κατι τετοιο, πιστευω θα ηταν καλυτερο να παιζω σε κονσολα, για να μην εχω να ανυσυχω για Bugs, ρυθμισεις και τετοιες ιστοιες, και να μπορω να παιζω και στην 50αρα που ειναι εμφανως μεγαλυτερη οθονη.
Luxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εγω απο τα λιγα που ξερω, στον υπολογιστη ειναι πολλες φορες καλυτερα τα γραφικα.. Απλα τα παιζουμε σε μικρες οθονες και ισως να μη καταλαβαινουμε διαφορα. Γιατι λιγοι εχουν για οθονη στον υπολογιστη πανω απο 23".
Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αγαπητέ εξαρτάται από τον υπολογιστή που έχεις, την οθόνη vs. τηλεόραση και φυσικά το περιβάλλον (καρέκλα κουζίνας/προεδρική vs. πολυθρονούμπα/καναπέου). Για 'μένα, όσον αφορά στα multiplatform, βασικά πάει ανάλογα το παιχνίδι -γιατί έχω δυνατό μήχανημα ενώ PC και κονσόλες βρίσκονται δίπλα-δίπλα, οπότε δεν υπάρχει διαφορά στον χώρο αλλά ούτε και στην οθόνη.
sozz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 μπορει να ειναι φανατικος ο φιλος σου για αυτο στα λεει η οθονη σου ειναι πολυ καλυτερη απο την τηλεοραση σου αν μπορεις με το pc σου να παιζεις παιχνιδια σε τοσο μεγαλη αναλυση τοτε μην πας για ps3 για το re5 δεν ξερω τωρα διαφορες αλλα στο far cry 2 που ειχα δει σε ενως φιλου μου το xbox 360 πολυ καλυτερο στο pc
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Έχω την εντύπωση πως το RE5 είναι καθαρό console port, που αν ισχύει είναι λογικό να μην υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των γραφικών. Πάντως γενικά τα γραφικά στα παιχνίδια είναι καλύτερα στον υπολογιστή, και όταν παίζεις και σε 2560x1600 πιστεύω δε συγκρίνετε με τα 720p των κονσολών, δε πα να παίζουν και στις 50 ίντσες.
agelosLX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ισα ισα που είναι χειρότερο το 720 σε τόσο μεγάλη οθόνη...αν ήταν σε 32αρα το συζητούσαμε..αλλά όχι 1280χ720 σε 50''!!
Bourdoulas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Επίσης πέρασε κάτι mod που έχουν βγει για το παιχνίδι στο PC που διορθώνουν φωτισμό και χρώματα. Είναι η μέρα με τη νύχτα... (sort of)
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Στο PC τα γραφικά είναι καλύτερα. Αυτό είναι δεδομένο... Αλλά... Στη κονσόλα, βάζεις το δισκάκι και παίζεις + ότι αράζεις στον καναπέ σου.
sozz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 που να βρισκεις δισκακια να βαζεις ποιανουνε και τσαμπα χωρο ενω με το pc τα κατεβασεις τους περνας το crack και εισαι αρχοντας...... ΥΓ εχω μια απορια 30αρα οθονη και καθεσαι διπλα της??
liopyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Τις προαλλες εδειξα σε ενα φιλο μου το RESI5 στο PC σε 2560x1600 Με ολα στο full και μου ειπε πως δεν βλεπει διαφορα σε σχεση με την αντιστοιχη εκδοση του ps3. Ignorance is bless.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Πάντως γενικά τα γραφικά στα παιχνίδια είναι καλύτερα στον υπολογιστή, και όταν παίζεις και σε 2560x1600 πιστεύω δε συγκρίνετε με τα 720p των κονσολών, δε πα να παίζουν και στις 50 ίντσες. +1000 universal truth...
therock Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν το πε με το σκεπτικο οτι ειναι ακριβως τα ιδια, αλλα οτι δεν ειδε και συντριπτικη διαφορα σε σχεση με αυτο που ειδε παιζοντας το, ο ιδιος στην κονσολα. Μου ακουγεται και λογικo βαση του οτι υποθειται πως ειναι οντως console port. Αμα δεν σχεδιαστηκε για τις μεγαλες αναλυσεις τοτε λογικα δεν θα ειναι και καθαρο 2560χ1600 αλλα θα χει γινει καποιο ειδος upscale και optimization. Η αληθεια ειναι αλλωστε πως επειδη σε κομματια με δραση εχανα καποια frame το εριχνα σε 1680χ1050 και αυτοματως δεν εβλεπα και τρελη διαφορα. Δεν ξερω αν αυτο ειναι επειδη οντως δεν υπαρχει διαφορα λογω του οτι ειναι port, η επειδη "ignorance is bless". Απο την αλλη παλι, παιχνιδια τυπου fps που προοριζονται για PC και κατ'επεκταση μεταφερονται στις κονσολες, οπως ειπωθηκε το farcry λογικο ειναι να τα δινει ολα στο 2560χ1600 και στην κονσολα να βλεπεις τις διαφορες που την εχουν ριξει σε 720p. Απλως κατα κυριο λογο ψαχνω για καποιο κριτηριο για να μπορω να καταλαβω την συγκριση συγκεκριμενων παιχνιδιων μεταξυ της καθε πλατφορμας για να ξερω και που να το παιζω. ΠΧ για PC FarCry/Crysis/Bioshock κονσολα Tomb Raider,Resident Evil,Assasins Creed. Δεδομενου πως παιχνιδια που εχουν προοριστει για κονσολες δεν θα επωφεληθουν πολυ στις μεγαλυτερες αναλυσεις και προσδοκιες των PC. Απλως εκφραζω τις σκεψεις μου Επίσης πέρασε κάτι mod που έχουν βγει για το παιχνίδι στο PC που διορθώνουν φωτισμό και χρώματα. Είναι η μέρα με τη νύχτα... (sort of) Οχι δεν το χω περασει, κανει οντως την διαφορα?
sozz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δεν ειναι η αναλυση για το far cry 2 απλως δεν εχουνε δυναμη να παιξουνε καλυτερα το crysis δεν εχει βγει σε κονσολα και το 2 που θα βγει θα ειναι χειροτερο απο το pc οποτε δωσε χρημα στην vga και πουλα το ps3 απο οτι βλεπω δεν σε λεμε και φτωχο οποτε βουρ για κανενα sli gtx 480
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.