Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5: Desperate Escape-Lost in Nightmares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ερωτηση για να παιξω αυτα θα πρεπει να εχω τερματισει το Resident Evil 5;

κ αν αξιζει να πληρωσω για να τα παιξω

ευχαριστω

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται να έχεις τερματίσει το RE5,απλά είναι 2 επεισόδια που λείπουν από το κανονικό παιχνίδι κι εξηγούν κάποια πράγματα που είχαμε δεί μόνο αποσπασματικά μέσα από κυρίως παιχνίδι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μονο για κονσολες ειναι?

Εγω ας πουμε που εχω τελιωσει το Resi5 στο PC, πρεπει να το αγορασω στο PS3 για να παιξω αυτα τα 2 επισοδεια?

EDIT: Ή βασικα μπορεις να τα κατεβασεις απο PSN χωρις να εχεις το παιχνιδι?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω, επειδη εχω την Gold εκδοση, και βλεπω οτι το content ειναι αρχικα κλειδωμενο, και επειδη δεν εχω ορεξη να το ξαναπαιζω, τωρα πρεπει δηλαδη να βρω save καπου της συγκεκριμενης εκδοσης (GOLD) για να ξεκινησω με τα επισοδεια ξεκλειδωτα?

Δημοσ.

Ναι το ξερω, αλλα βαριεμαι να το ξαναπαιζω. Εχω βρει κατι save της απλης εκδοσης. Γινεται με καποιο τροπο να τα μετατρεψω για να κανουν για την συγκεκριμενη ξερει κανεις?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια εχει κανεις ολοκληρωμενο save για αυτη την εκδοση για να μην καθομαι και παλι να το τερματιζω?

EDIT: Παιδια ακυρο, κατεβασα απο gamefaqs, ολοκληρωμενο save της κανονικης εκδοσης, καθως διαβασα πως ειναι το ιδιο και το μετετρεψα σε save δικου μου προφιλ, με ps3saveunlocker, και το εχω ξεκλειδωτα τα εξτρα κεφαλαια. Ευτυχως, φιουυ.

Επεξ/σία από therock
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αρχείο save η γενικά κάποιο cheat είτε μέσω χάκινγκ η οτιδήποτε άλλο για να αποκτηθεί το βραβείο "Run the Gauntlet" του Desperate Escape στο Professional.Παραδείγματος χάρη,να τερματίσω την πίστα στο Amateur και να μου ξεκλειδωθεί το βραβείο.Σας παρακαλώ πείτε μου πως υπάρχει κάτι,διότι θέλω πάρα πολύ το Resident Evil 5 να ολοκληρωθεί 100%.Αυτή η πίστα είναι ότι πιο δύσκολο έχω συναντήσει μέχρι στιγμής,απλά,δεν υπάρχει!

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αρχείο save η γενικά κάποιο cheat είτε μέσω χάκινγκ η οτιδήποτε άλλο για να αποκτηθεί το βραβείο "Run the Gauntlet" του Desperate Escape στο Professional.Παραδείγματος χάρη,να τερματίσω την πίστα στο Amateur και να μου ξεκλειδωθεί το βραβείο.Σας παρακαλώ πείτε μου πως υπάρχει κάτι,διότι θέλω πάρα πολύ το Resident Evil 5 να ολοκληρωθεί 100%.Αυτή η πίστα είναι ότι πιο δύσκολο έχω συναντήσει μέχρι στιγμής,απλά,δεν υπάρχει!

Δυστυχώς όπως σου είπα και πριν δεν υπάρχει save για αυτό! Θα πρέπει να το κάνεις από μόνος σου ή με την βοήθεια ενός άλλου παίκτη.

Δημοσ.

Δυστυχώς όπως σου είπα και πριν δεν υπάρχει save για αυτό! Θα πρέπει να το κάνεις από μόνος σου ή με την βοήθεια ενός άλλου παίκτη.

Κατανοητό.Αλλά όπως αναφέρω παραπάνω σκεφτόμουν μήπως το αποκτήσω με άλλο τρόπο,όπως στο να "πειραχθεί" η κονσόλα.Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κάποια θετική απάντηση όπου και αν το έχω πει και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,καλό θα ήταν να μην γίνει για να μην καταστραφεί η κονσόλα.Άλλωστε εγώ ήμουν αυτός που σου είχε πει πως δεν του αρέσει να πειράζουν τις κονσόλες,παρά μόνο τον υπολογιστή.

Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και όπως το λέει και ο ίδιος ο τίτλος της πίστας,είμαι "απελπισμένος".Αν δεν ήταν τόσο αγχωτική αυτή η πίστα,τότε θα είχα ήδη προσπαθήσει.Αλλά δεν επιτρέπεται να με ξαναπιάσει άγχος,οπότε γι'αυτό δεν προσπαθώ.

Το θέμα είναι πως το RE 5 έχει τόσες διαφορές με το RE 6.Aν ήταν σαν το 6 καλά θα ήταν.Οπότε το single playing δεν υπάρχει.

Θα καταλήξω σε ένα σχέδιο το οποίο είχα σκεφτεί εξ'αρχής. ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...