Runner25 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 θα λειψω αρκετο διαστημα σε ενα μερος που δε θα εχω ιντερνετ και χρειαζομαι ενα τροπο να "κλεψω" σημα απο μια καφετερια εκει κοντα που ειναι wifispot το θεμα ειναι οτι η καφετερια ειναι 300 με 400 μετρα μακρια απο το μερος που θα μεινω υπαρχει καποιος τροπος πχ κεραια, ενυσχιτης σηματος η κατι αλλο για να μπορεσω να ποιασω σημα. Υποψην ο υπολογιστης ειναι ενα macbook pro
Centurion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εάν είναι όπως λες 300-400 μέτρα λίγο δύσκολο να πιάσεις σήμα.Είναι πολύ μακριά.Και να βρεις κάποιον εξοπλισμό αν υπάρχει θα ξοδευτείς πολύ και χωρίς λόγο.Δεν αξίζει. Αυτό που προτείνω είναι να πας στην καφετέρια να πιεις ένα-δυο ποτάκια και παράλληλα να απολαμβάνεις και το wifi επιδεικνύοντας και το macbook pro.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 θα λειψω αρκετο διαστημα σε ενα μερος που δε θα εχω ιντερνετ και χρειαζομαι ενα τροπο να "κλεψω" σημα απο μια καφετερια εκει κοντα που ειναι wifispot το θεμα ειναι οτι η καφετερια ειναι 300 με 400 μετρα μακρια απο το μερος που θα μεινω υπαρχει καποιος τροπος πχ κεραια, ενυσχιτης σηματος η κατι αλλο για να μπορεσω να ποιασω σημα. Υποψην ο υπολογιστης ειναι ενα macbook pro Σε τέτοια απόσταση, κατ'αρχήν θα πρέπει να μην υπάρχει εμπόδιο (π.χ. κτίριο) ανάμεσα στον υπολογιστή και στο WiFi hotspot. Επίσης, το θέμα είναι η καφετέρια να έχει δυνατή κεραία - στο MacBook μπορείς να προσθέσεις κεραία (δεν ξέρω αν θα βρεις στην Ελλάδα) αλλά είναι αρκετά ακριβές και με αμφίβολη αποτελεσματικότητα σε τόσο μακρινές αποστάσεις.
Runner25 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 οκ παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις, μαλλον θα πηγαινω σην καφετερια να κανω και ποζα οπως ειπε και ο Centurion:-D
takos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Να μαθεις να σπας δικτυα με το backtrack 3 η 4 σε λινουξ, το προγραμμα είναι τσαμπα χρειάζεσαι συμβατό wifi. Αυτοι που εχουν WEP ειναι πιο ευάλωτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.