Cernic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 παιδια αγορασα ενα κινεζικο τηλεφωνο μια που το πρωηγουμενο μου το εκλεψαν... θα ηθελα να ρωτισω αμα γινετε στο συγκεκριμενο τηλεφωνο να ρυθμηστη να μπορω να δεχομε ελληνικους χαρακτηρες σε μυνηματα γιατι ειναι ενα μεγαλο προβλημα για μενα!
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ποιο μοντέλο έχεις; Αν δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες καθόλου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Δηλαδή θες να πεις ότι μπορείς να στείλεις ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δεν μπορείς να λάβεις; Το manual τι λεει;
Cernic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ποιο μοντέλο έχεις; Αν δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες καθόλου, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Δηλαδή θες να πεις ότι μπορείς να στείλεις ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δεν μπορείς να λάβεις; Το manual τι λεει; οχι δεν μπορω ουτε να στειλω ουτε να λαβω...επισης χρειαζομε και τους οδειγους για να μπορω να το συνδεω με υπολογηστη.... τι θα κανω? και δεν ξερω πιο μοντελο εχω δεν το βρισκω στο ιντερνετ...
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δηλαδή λες ότι έχεις ένα κινητό που δεν υποστηρίζει ελληνικά, δεν ξέρεις το μοντέλο, είναι ένα china noname και δεν έχεις το εγχειρίδιο χρήσης (manual). Θα σου πρότεινα να το γυρίσεις πίσω.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν μπορει να μην αναγραφεται καπου καποιος κωδικος προιοντος... Ξεκινα με το να τον βρεις και απο κει και περα ισως βρεις και τα υπολοιπα. Ποσα εδωσες για την συσκευη? Καθαρα για την ιστορια, απο περιεργεια για τις τιμες των κινεζικων, αν και προσωπικα ειμαι οσο πιο κατα γινεται...
Cernic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 δεν εδωσα λεφτα...τζαμπα μου το εδωσαν επειδη το δικο μου το εχασα...τωρα θα δω τι θα κανω μαλλον θα το κρατησω μεχρι να μαζεψω λεφτα να παρω ενα καινουργιο.... ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ---------- βασικα λεγετε tv mobile D2000
isay Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δεν εδωσα λεφτα...τζαμπα μου το εδωσαν ... στο πρώτο σου μήνυμα είχες γράψει το παρακάτω όπου λες οτι το αγόρασες παιδια αγορασα ενα κινεζικο τηλεφωνο μια που το πρωηγουμενο μου το εκλεψαν... Αν δεν έχει ενσωματωμένη την ελληνική γλώσσα (δηλαδή δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις), δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Γιατί δεν ψάχνεις ένα φθηνό μεταχειρισμένο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δεν εδωσα λεφτα...τζαμπα μου το εδωσαν επειδη το δικο μου το εχασα...τωρα θα δω τι θα κανω μαλλον θα το κρατησω μεχρι να μαζεψω λεφτα να παρω ενα καινουργιο.... ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ---------- βασικα λεγετε tv mobile D2000 http://image.ec21.com/image/suntang/oimg_GC01080173_CA02829470/Cect_D2000_TV_Mobile_Phone_Touch_Screen.jpg αυτό είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.