custody Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Eδώ και 15 μέρες μου έχει παρουσιάσει το laptop HP σειρά DV5 πρόβλημα με την οθόνη. Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να έχει σχέση με τις συνδέσεις της οθόνης γιατί λειτουργεί κανονικά μόνο όταν την βάζω σε συγκεκριμένα σημεία. Στα υπόλοιπα βγάζει τρέμουλα και λευκή οθόνη. Η εγγύηση έχει λήξει εδώ και 1 μήνα και δεν ξέρω πόσο μπορεί να μου στοιχίσει το φτιάξιμο. Οποιος ξερει αν μπορει να βοηθησει ευχαριστω
aloenanick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Mάλλον η καλωδιοταινία,κάπου έχει "τσακίσει",ή εφ' όσον αναφέρεις και "λευκή οθόνη",ίσως δεν κάνει επαφή το inverter στις ακρούλες,δηλ κάποιο βυσματάκι έχει ξεφύγει απ' τη θέση του. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα σαν χρήστης στην πρώτη περίπτωση,γιατί προϋποθέτει λύσιμο,ειδικά εκεί που παίρνει είσοδο στην κάρτα γραφικών. Στην δεύτερη περίπτωση,μπορείς να βγάλεις την οθόνη και να δεις στη βάση της αν ακουμπάνε σωστά τα ακροδεκτάκια στην πλακέτα του inverter. Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί εδώ μέσα μαγαζιά που επισκευάζουν laptop,κατά πολύ φθηνότερα απ' τις αντιπροσωπείες.Μένει να μην πέσεις σε γδάρτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.