Προς το περιεχόμενο

σχολη εκμαθησης website development

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

αναρωτιομουν αν υπαρχει καποια ΚΑΛΗ σχολη στην Ελλαδα για να μαθει καποιος να στινει εξ ολοκληρου μια ιστοσελιδα,ξερω να χειριζομαι dreamweaver αρκετα καλα αλλα δεν μπορω να πω πως οτι μου ζητησει καποιος μπορω να το κανω....θελω να μαθω SQL,html οτι χρειαζετε καποιος για να φτιαξει ενα site. γτ με το dreamweaver κανει το 1% που πρεπει για το στυσιμο μιας ιστοσελιδας.οποτε αν ξερετε καποια πρωτεινετε...

ευχαριστω

Δημοσ.

http://www.w3schools.com/

και Άγιος ο Θεός. Το πρότεινα πριν 10 sec και σε ένα άλλο thread. Σχετικά με αυτό που ρωτάς, αν υπάρχει θα είναι κανένα ΙΕΚ, του κώλου. Μάθε μόνος σου, αν θέλεις να εμβαθύνεις και να γίνεις καλός

Δημοσ.

Γι αυτό σου λεω, ψάξου μόνος σου.

Μια πολύ καλή ιδέα που μου είχαν πει παλαιότερα είναι να βρεις μια ετοιμη απλη σελίδα, και να κάτσεις να την "αντιγράψεις" κομμάτι κομμάτι, για να αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα

Δημοσ.

Εχει κι αλλες ιδιοτικες σχολες στην Ελλαδα που ειναι πολυ καλες αλλα ειναι ακριβες και δεν πιστευω να εχεις σκοπο να κατσεις αρκετα χρονια.Οποτε ή κοιτα για σεμιναρια πανω σε web design τα οποια απ οτι εχω δει το τελευταιο καιρο ειναι κι αυτα λιγο τσιμπιμενα ή απ τη στιγμη που ξερεις και χειριζεσαι το dreamwaver ακολουθησε αυτο που σου προτεινε παραπανω ο φιλος.

Δημοσ.

Μήπως έχετε μπερδέψει λίγο το web design με το web development ?

Από την δική μου εμπειρία, όσο αναφορά το web development, ο μοναδικός τρόπος να μάθεις σωστά είναι δουλεύοντας.

Η οποιαδήποτε σχολή θα σου δώσει μόνο κατευθύνσεις.

Δημοσ.

Μόνος σου θα μάθεις όσα δεν θα σου μάθουν 10 σχολές.

Με ιδιαίτερα θα μπορούσε να μάθεις πιο γρήγορα, αλλά τα χρεώνουμε πολύ και δεν σε συμφέρει.

Βρες ένα site που σου αρέσει και φτιάξε ένα όμοιο δικό σου. Μην σε νοιάζουν τα γραφικά, είναι του web designer. Μόνο το layout να μοιάζει και ασχολήσου με την λειτουργικότητα (database, player, κτλ).

Δημοσ.

Σχολη ??? Στην Ελλαδα ???? αχαχαχαχα ας γελασουμε ολοι μαζι... Ολοι λαμογια ειναι φιλε μου, δεν υπαρχει πουθενα που θα σου μαθουν αυτα που θες... Μονος σου θα μαθεις μια χαρα αν ασχοληθεις σωστα.

Αν θες κατι παραπανω απο βιβλιο μπορεις να βρεις πολυ ωραια video tutorials απο εταιριες οπως lynda.com και total training. Ψαξε στο google και θα τις βρεις

Δημοσ.
Μόνος σου θα μάθεις όσα δεν θα σου μάθουν 10 σχολές.

Με ιδιαίτερα θα μπορούσε να μάθεις πιο γρήγορα, αλλά τα χρεώνουμε πολύ και δεν σε συμφέρει.

Βρες ένα site που σου αρέσει και φτιάξε ένα όμοιο δικό σου. Μην σε νοιάζουν τα γραφικά, είναι του web designer. Μόνο το layout να μοιάζει και ασχολήσου με την λειτουργικότητα (database, player, κτλ).

..

γινονται ιδιαίτερα στο web design? δεν το ήξερα. και τί τιμές παίζουν περίπου; Τι περιλαμβανουν;

Δημοσ.

Ιδιαίτερα γίνονται παντού, ακόμα και σε μαθήματα πανεπιστημίου.

Προφανώς οι τιμές ξεκινάνε παραπάνω από τα φροντιστήρια λυκείου. Αναλόγως με το επίπεδο από 30€ έως 70€ την ώρα, και για εξωτικά θέματα έως και 150€ την ώρα (για web development πάντα).

Για web design οι τιμές είναι πιο χαμηλές, καθώς έχει γεμίσει ο κόσμος με άνεργους γραφίστες. Ενημερωτικά στην Αθήνα ένας γραφίστας σε περιοδικό παίρνει κάτω από 1000€ το μήνα στο χέρι (μην πω κάτω από 800), με 10-12 ώρες δουλειά την μέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...