Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορητό υπολογιστή με εξωτερική κάρτα γραφικών είναι κάτι που δε βλέπουμε συχνά.Στον εκθεσιακό χώρο της Gigabyte, η εταιρεία παρουσίασε το M1405 το οποίο έρχεται με docking station το οποίο περιλαμβάνει την GeForce GT220 με 1gb μνήμη. Τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών τη συναντάμε σε desktop συστήματα αφού απευθύνεται κυρίως σε gamers.

Το σύστημα βασίζεται στον επεξεργαστή Intel Core 2 Dyo SU7300 στα 1.3 GHz με συνολική μνήμη 4gb. Βλέπουμε ακόμα την οθόνη των 14' ιντσών με ανάλυση 1366x768, wifi b/g/n, τον σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 500gb στις 5400 στροφές, 6cell μπαταρία και την 1.3mp webcam. Στο docking station περιλαμβάνονται ακόμα δυο usb 2.0 θύρες, bluetooth 2.1 καθώς και θύρα gigabit ethernet.

H Gigabyte θα κυκλοφορήσει παράλληλα και το μοντέλο M1305 με λίγο μικρότερη οθόνη (13.3') αλλά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια.

Link.png Site: Gigabyte

post-331-12906307043_thumb.jpg

post-331-129063070434_thumb.jpg

post-331-129063070437_thumb.jpg

post-331-129063070441_thumb.jpg

Δημοσ.
κατι ασχετο : το λαπτοπ απο μονο του δεν εχει wifi?

Να σου πω την αλήθεια, μου το ανέφεραν κατά τη παρουσίαση και μου φάνηκε παράξενο. Το έψαξα τώρα αλλά δεν έχει βγει ακόμα επίσημη σελίδα για το M1405. Όμως στην επίσημη σελίδα του M1305 δεν αναφέρει κάτι τέτοιο για το docking station οπότε πιθανολογώ ότι έχει γίνει λάθος.

Δημοσ.
απο ποτε η 220 απευθυνεται σε gamers;αν ειναι ετσι να παω να παρω 2-3...

Όντως. Κανα παιχνιδάκι χωρίς μεγάλες απαιτήσεις ΟΚ. Ο φορητός ενδιαφέρον φαίνεται άλλα το docking station/εξωτ. κάρτα, μου μοιάζει ψιλοαποτυχία.

Δημοσ.

και παλι περιεργο μου φαινεται, κανονικα πανω στο λαπτοπ θα επρεπε να υπηρχε και η θυρα lan.γτ να πρεπει να αγορασω και το docking station για να το συνδεσω με lan αν δεν εχω wifi?fail κατα τη γνωμη μου...

Δημοσ.

Για να καταλάβω, όταν λέει εξωτερική κάρτα γραφικών, δηλαδή θα έχει την δυνατότητα να του αλλάζεις κάρτα; Αν ναι, δεν είναι κακό. Αλλά πιστεύω πως θα πρεπε η εξωτερική κάρτα γραφικών να είναι κατα επιλογή και να είχε και μια δεύτερη αδύναμη κάρτα γραφικών ώστε να γίνεται πιο βολικό όταν σε ενδιαφέρει η φορητότητα.

Δημοσ.

οχι,πιθανοτατα δν μπορεις να του αλλαξεις καρτα καθως πρεπει να ειναι μια ενιαια πλακετα με το docking station και οχι σε PCI-e

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...