Προς το περιεχόμενο

Little Big Planet

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμενω απο Πλαισιο το Little Big Planet!

Mε εχει πορωσει!Κατεβασα και το demo και ανυπομονω να το απολαυσω!

Το χει παίξει κανεις?Καπου να το βρω ετοιμοπαραδοτο γιατι στο πλαισιο λεει για αναμονη!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=nFLQG3Zx9cg[/ame]

Δημοσ.

Το παιχνίδι τα σπάει, τόσο σε PS3 όσο και σε PSP. Όλα τα λεφτά πάντως είναι το user-generated content. PSN FTW!

Δημοσ.

Είναι από τα καλύτερα σύγχρονα side-scrollers.Έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο με την παρέα παίζοντας αυτό το game ιδίως τα user generated content. Αν έχεις PS3 είναι must buy, άσχετα από το τι παιχνίδια σου αρέσουν.

Δημοσ.

Ενας απο τους κορυφαιους τιτλους του PS3 (αν οχι Ο κορυφαιος), ετσι απλα. Δεν προκειται να μετανιωσεις για την αγορα σου.

Δημοσ.

εγω το εχω και το βρισκω αρκετα κουραστικο.δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα μαζι του.

το online κομματι του ειναι απλα ατελειωτο, και ορισμενες πιστες απιστευτα εφανταστες.

ειναι πολυ ομορφα σχεδιασμενο, αλλα ο χειρισμος του λιγο με χαλαει.

παντως για την τιμη του ειναι εξαιρετικη αγορα,δεν ξερω ποσο το πηρες απο πλαισιο αλλα οταν κυκλοφορησε ειχε 60+ ευρω και το πηρα απο αγγλια με 12...

Δημοσ.

Nαι Παιδες ανυπομονω να να το παρω!Thanks you all για την γνωμη σας!

Το πλαίσιο λέει αναμενεται σύντομα

ξερει κανεις που θα το βρω πουθενα αλλου?

Δημοσ.
Δες στο you.gr

Λέει παράδοση σε 24 ώρες...

Ευχαριστω φίλε.

Το παρήγγειλα απο το you.gr

Τεταρτη θα ειναι εδω.

Λιώσιμο!

Δημοσ.

btw η Sony διέψευσε τις φήμες που θέλουν πίσω από την εξαγορά της Media Molecule να κρύβεται η ανάπτυξη του LittleBigPLanet 2. Δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο για να πω την αλήθεια, οπότε όσο μπορείτε απολαύστε το πρώτο.

Δημοσ.
btw η Sony διέψευσε τις φήμες που θέλουν πίσω από την εξαγορά της Media Molecule να κρύβεται η ανάπτυξη του LittleBigPLanet 2. Δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο για να πω την αλήθεια, οπότε όσο μπορείτε απολαύστε το πρώτο.

Καλυτερα θελω να προλάβω το 1!!!

Αυριο ερχεται!

Ασχετο οι φιλοι μου λεγαν σιγα ρε που πήρες το Mario/yoshi αλλα δεν ξέρουν απο ποιοτικα games!!!

Δημοσ.
Όποιος θέλει ας με κάνει add: Whiteyex για online, το παιχνίδι τα σπάει.

Θα σε κανω εγω να μου ψιλοδείξεις και τπτ.

Σήμερα μου ρχεται :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...