aris1986 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Περιμενω απο Πλαισιο το Little Big Planet! Mε εχει πορωσει!Κατεβασα και το demo και ανυπομονω να το απολαυσω! Το χει παίξει κανεις?Καπου να το βρω ετοιμοπαραδοτο γιατι στο πλαισιο λεει για αναμονη! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nFLQG3Zx9cg[/ame]
vdanasto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ωραίο φαίνεται... Κρίμα να μην έχει βγει για PC .
Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Το παιχνίδι τα σπάει, τόσο σε PS3 όσο και σε PSP. Όλα τα λεφτά πάντως είναι το user-generated content. PSN FTW!
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Είναι από τα καλύτερα σύγχρονα side-scrollers.Έχουμε ρίξει απίστευτο γέλιο με την παρέα παίζοντας αυτό το game ιδίως τα user generated content. Αν έχεις PS3 είναι must buy, άσχετα από το τι παιχνίδια σου αρέσουν.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ενας απο τους κορυφαιους τιτλους του PS3 (αν οχι Ο κορυφαιος), ετσι απλα. Δεν προκειται να μετανιωσεις για την αγορα σου.
basilis5 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 εγω το εχω και το βρισκω αρκετα κουραστικο.δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα μαζι του. το online κομματι του ειναι απλα ατελειωτο, και ορισμενες πιστες απιστευτα εφανταστες. ειναι πολυ ομορφα σχεδιασμενο, αλλα ο χειρισμος του λιγο με χαλαει. παντως για την τιμη του ειναι εξαιρετικη αγορα,δεν ξερω ποσο το πηρες απο πλαισιο αλλα οταν κυκλοφορησε ειχε 60+ ευρω και το πηρα απο αγγλια με 12...
aris1986 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Nαι Παιδες ανυπομονω να να το παρω!Thanks you all για την γνωμη σας! Το πλαίσιο λέει αναμενεται σύντομα ξερει κανεις που θα το βρω πουθενα αλλου?
aris1986 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δες στο you.gr Λέει παράδοση σε 24 ώρες... Ευχαριστω φίλε. Το παρήγγειλα απο το you.gr Τεταρτη θα ειναι εδω. Λιώσιμο!
Sir Pretender Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 btw η Sony διέψευσε τις φήμες που θέλουν πίσω από την εξαγορά της Media Molecule να κρύβεται η ανάπτυξη του LittleBigPLanet 2. Δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο για να πω την αλήθεια, οπότε όσο μπορείτε απολαύστε το πρώτο.
aris1986 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 btw η Sony διέψευσε τις φήμες που θέλουν πίσω από την εξαγορά της Media Molecule να κρύβεται η ανάπτυξη του LittleBigPLanet 2. Δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο για να πω την αλήθεια, οπότε όσο μπορείτε απολαύστε το πρώτο. Καλυτερα θελω να προλάβω το 1!!! Αυριο ερχεται! Ασχετο οι φιλοι μου λεγαν σιγα ρε που πήρες το Mario/yoshi αλλα δεν ξέρουν απο ποιοτικα games!!!
Whiteyez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Όποιος θέλει ας με κάνει add: Whiteyex για online, το παιχνίδι τα σπάει.
aris1986 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Όποιος θέλει ας με κάνει add: Whiteyex για online, το παιχνίδι τα σπάει. Θα σε κανω εγω να μου ψιλοδείξεις και τπτ. Σήμερα μου ρχεται
aris1986 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Kαλα παιδες το game τα σπαει. εγω ριξει απειρο γέλιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.