papalive Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ξέρει κανείς να μου πεί πώς μπορώ να χειριστώ εγώ ο ίδιος την webCam μου? Θέλω να φτιάξω ενα προγραμματάκι για να την χειρίζομαι εγώ δηλαδή να βγάζω φωτό και videos.C++ είναι η γλώσσα. Επίσης αν ξέρει κανείς πώς μπορώ να χειρίζομαι το mouse.
LuciferX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ε?Οταν δηλαδη κρατας το mouse και το κουνας περα δωθε ή οταν πατας στην καμερα να σε βγαλει φωτο,τα χειριζεται αλλος?
papalive Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ναι αλλος τα χειρίζεται.Είναι ο διπλός ( διαβασε βιβλία με μεταφυσικά φαινόμενα και θα καταλάβεις ). Θέλω να πώ απο πλευράς προγραμματισμού στην c++ υπάρχουν συναρτήσεις έτοιμες που σε βοηθούν να το κάνεις? ΔΛΔ ένα προγραμματάκι για να την ανοίγεις να την κλείνεις και να βγάζεις φωτό.
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Θέλω να πώ απο πλευράς προγραμματισμού στην c++ υπάρχουν συναρτήσεις έτοιμες που σε βοηθούν να το κάνεις? Όχι, στη C++ δεν υπάρχουν έτοιμες τέτοιου είδους ευκολίες. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο framework που να επεκτείνει τη C++ με τέτοιες δυνατότητες. Αν σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις την εφαρμογή σου π.χ. για Windows περιβάλλον, αυτό μεταφράζεται υποθέτω σε προγραμματισμό DirectX/DirectShow. Ή Media Foundation, σε Windows Vista και νεότερα. Οπότε από κάπου εκεί θα πρέπει να ξεκινήσεις. Video Capture με DirectShow Audio/Video Capture με Media Foundation
papalive Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δηλαδή νέα πράγματα πρέπει να κάτσω να μάθω! Ναι την εφαρμογή μου σε windows vista θέλω να την κάνω. Επόμενο βήμα λοιπόν googling για directx! Σχετικά με sockets και threads ο Builder διαθέτει εντολές????????????? Οποιος έχει κάτι άλλο παιδιά να πεί ευπρόσδεκτο φυσικά. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.