alfas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα δίχως να καταλάβω το γιατί... Παλαιότερα που αντιμετώπιζα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έλεγα πως φταίει οτι είναι πειρατικά τα windows... Τώρα με αυθεντικά και το αντιμετωπίζω μια βδομάδα μετά την εγκατάσταση.. Ας γίνω πιο αναλυτικός... Δεν μου επιτρέπει να μπω στο site της MS, ούτε να κάνω update ta windows!!! Μονάχα αυτή τη σελίδα.. δεν με αφήνει... Επίσης πριν 2 λεπτά προσπάθησα να κάνω Install το ΑVG, μου ζητάει σύνδεση στο internet και μου λέει μετά απο λίγο πως δεν έχω internet...Ενω εχω κανονικότατα!!! Έχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι τετοιο? Καμοιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Firewall απενεργοποιημένα... το δοκίμασα Restart to router... το δοκίμασα
isay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα έλεγχο με το malwarebytes ή/και το spybot search and destroy. Θεωρώ αυτονόητο ότι ήδη έχει antivirus
alfas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Οχι δεν έχω - τώρα πήγα να βάλω και δεν με άφηνε... Τέτοια δοκιμή είχα κάνει και τη πρώτη φορά που το δοκίμασα δίχως καποιο αποτέλεσμα... Θα το δοκιμάσω και τώρα...
alfas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Και την πρώτη φορά που μου τα έκανε δεν είχα τσιμπήσει κάτι...Τεσπα.. Θα δούμε τωρα... θα ενημερώσω σε λιγάκι
isay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Οχι δεν έχω... Ουτε καν ένα δωρεάν; Πήγαινες γυρεύοντας! Πριν κάνεις κάτι άλλο, κατέβασε το iso από http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk/ κάνε το cd ακι ξεκίνα τον υπολογιστή. Κάνε Update Και καθαρισμό. Θα πάρει ώρες (ο έλεγχος), οπότε καλό είναι να το κάνεις το βράδυ. EDIT: Ξέρεις να κοιτάξεις το αρχείο hosts αν είναι πειραγμένο;
alfas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ουτε καν ένα δωρεάν; Πήγαινες γυρεύοντας! Πριν κάνεις κάτι άλλο, κατέβασε το iso από http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk/ κάνε το cd ακι ξεκίνα τον υπολογιστή. Κάνε Update Και καθαρισμό. Θα πάρει ώρες (ο έλεγχος), οπότε καλό είναι να το κάνεις το βράδυ. EDIT: Ξέρεις να κοιτάξεις το αρχείο hosts αν είναι πειραγμένο; Δηλαδή τα ήθελε ο κώλος μου ε? To pc ειναι καθαρό απο οτι λέει το προγραμματακι αυτό...που μου είπες!!
isay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Σου είπα τρια προγράμματα, όχι ένα. Ποιο εννοείς; Το έκανες αναβάθμιση πριν τον έλεγχο;
isay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Για να καταλάβεις ποιο είναι το ΠΙΘΑΝΟ προβλημα, κοίτα το παρακάτω link. http://www.microsoft.com/security/worms/Conficker.aspx Μπορείς να καθαρίσεις/αφαιρέσεις ρυθμίσεις proxy από τον ΙΕ; Επίσης μπορείς να δεις και να καθαρίσεις το hosts αρχείο αν χρειαστεί;
SantoPtol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Στανταριά είναι κάποια βρωμιά (ιός) που έχεις τσιμπήσει και πολύ πιθανό να βρίσκεται σε όλους τους σκληρούς δίσκους, φλασάκια ίσως και cd-dvd που έχεις γράψει τον τελευταίο καιρό. Για καθαρισμό προτείνω αυτό καθώς είναι πάντα ενημερωμένο. Αλλιώς βγάζεις τον σκληρό δίσκο και επισκέπτεσαι κάποιον φίλο που έχει antivirus και όρεξη να σε βοηθήσει για να σου καθαρίσει αυτός τον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.