Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο ΞΕΝΟ Web hosting..

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο κατα τη γνωμη σας (και απο την εμπειρια σας) ειναι καλυτερο ΞΕΝΟ web hosting??? just-host και αλλα πολλα??? ΘΕΛΩ ΝΑ μου προτεινετε για να αγορασω και εγω ενα πακετο,για προσωπικη χρηση..(δεν χρειαζονται πολλα GB να προσφερει,αρκει να εχει.Οχι σαν τα Ελληνικα που προσφερουν 10 mb)...:-)

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχουν πολλοί ελληνικοί webhosts που να δίνουν 10mb χώρου, εκτος και εάν εννοείς πακέτα που δίνουν δωρεάν εάν για παράδειγμα πάρεις κάποιο domain.

Σχετικά με ξένους webhosts ρίξε μια ματιά και στο http://www.webhostingtalk.com όπου θα βρεις κριτικές από χρήστες.

Δημοσ.

δεν νομιζω με 5 dollars.μηνα να πρεσφερουν οι ελληνικου server δωρεαν domain .com εφ'ορου ζωης,''απεριοριστα traffic ,χωρο(εστω και να μην μπορεις απεριοριστα) και πολλαπλα ονοματα με το domain .com ....

ξερετε κανεναν που να ειναι πολυ φθηνος και να κανει καλα του δουλεια του?

ipage λεει τιποτα?

Δημοσ.

η φράση οτι πληρώνεις παίρνεις ισχύει και για τα hosting του εξωτερικού, τσάμπα δεν υπάρχει , πληρώνεις και παίρνεις. Τα κείμενα του marketing...δωρεαν , εφόρου ζωής κτλ θα τα δεις οταν θα αρχίσεις να έχεις προβλήματα. Το να μου δίνει καποιος π.χ απεριόριστο bandwidth όταν μου βάζει limit 20 kbps όταν έχει φόρτο δεν μου λέει κάτι. Ειναι κατι στο στυλ στείλε δωρεάν sms (αλλά σου χρεώνουμε την απάντηση)

αυτή η εταιρία καλή είναι : http://www.theplanet.com/

Δημοσ.

Επειδη ειμαι ''λιγο '' ασxετος ,εγω θελω ενα με $0-6 ή ευρω/μηνα να εχω ενα σερβερ να βαζω διαφορα δικα μου θεματα με εναν φιλο μου,(αθλητικα περισσοτερο,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ διοτι βαρεθηκε ο κοσμος με τα site) και να λεμε στους φιλους μας να μπαινουν στο φορουμ και να συζηταμε, δηλ. κατι λιγα(και καμια διαφημισουλα για ενα μικρο κερδος) ...Δεν ξερω τι σημαινει ο περιορισμος 20kbps,>πως ειναι αυτο στον φιλο σου οταν μπαινει στην ιστοσελιδα,αλλα δεν νομιζω να εχουμε προβληματα για το περισσοτερο 10 gb φωτογραφιες κλπ και για bandwich που θα ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ, φυσικα αν πετυχουμε σε κινηση,τοτε θα εχουμε dedicated sever και καλο ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗ,μονο ΓΙΑ ΧΟΜΠΙ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και για καμια δεκαρα στις διαφημισεις....Επισης αυτα που ''υποτιθεται προσφερουν τα αμερικανικα '' στην Ελλαδα κοστιζουν 20 ευρω το μηνα(δηλ. 240 ευρω το χρονο)για παιδια δεν ειναι αυτα τα ποσα...

αυτα τα ''φθηνα'' site σαν τo ipage ή blue-host που δεν βλεπω πολλα παραπονα,ειναι καλο???ΟΧΙ να κλεινει το site μου καθε μερα φυσικα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γιατί ξένο και όχι Ελληνικό;

Μπορεις να μου προτινεις ελληνικο??? Και αν γνωριζει καποιος αλλος για το ipage ας με ενημερωσει!!!

Δημοσ.

υγεία πανω απ'ολα...χεχε...Αφου ανοιξα που ανοιξα το θεμα..τι αλλο προτεινετε??? Ειδα κι άλλα αλλά θελω κατι πολυ φθηνο για τι απαιτησεις μου τυπου 3$-4$ οπως to ipage...Οσο για το αν αλλαξα γνωμη: ακομη οχι,βεβαια δεν εχω αγορασει και ειναι πρωτη φορα και just for fun!!!

---------- Προσθήκη 01-04-2010 στις 01:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 31-03-2010 στις 23:29 ----------

Κατι ασκετο..πηγα σε ενα site και κοιταγα τιμες για server και εγινα μελος με 0 ευρω και τωρα εχω δικια μου ιστοσελιδα χωρις να ξερω το πως...

Δημοσ.

Εγω ειχα στο godaddy.

Η βάση δεδομένων τους δεν εχει Ελληνικές γραματοσειρές.

Οταν δημιουργώ μια βάση δεδομένων πρέπει να την εγκρίνουν.

Περιμένω περίπου μια μέρα.

Γενικά πιστεύω πως ότι πληρώνεις πέρνεις.

Οταν ακούτε για web hosting 6E το μήνα τοτε σιγουρα θα έχει και τους ανάλογους περιορισμούς

Δημοσ.

Θα μπω στο webhostingbuzz που με ενα κουπονι γινεται παφθινο...Ομως εκλεισα ενα ονομα σημερα .info μονο με 89 λεπτα Στο godaddy...1)ΤΟ godaddy.ψομ οταν κανω search to ονομα που εκλεισα λεει οτι ειναι backorder,τι σημαινει??? 2) certificate να αγορασω(2,21ευρω)???, Πειραζει που ειναι public Whois τα στοιχεια μου?? 3) Αν θελω να μεταφερθω στο web hosting buzz θα πληρωσω εξοδα??ΚΑΙ θα εχω sub-domains κλπ αφου μεταφερω το ονομα στο webhosting buzz???Οποιος γνωριζει να απαντησει παρακαλω.!!!

Δημοσ.
Ρε παιδιά (για να μην ανοίγω και νέο θέμα) είναι δυνατό να μην εμφανίζονται προσωπικές πληροφορίες στο Whois;

To godaddy έχει μια υπηρεσία για να αποκρύπτονται οι δικές σου πληροφορίες και να φαίνονται οι πληροφορίες του godaddy.

Εναλλακτικά κάνε edit τα στοιχεία σου και γράψε αερολογίες. Κράτα σωστό το domain email για να επικοινωνούν μαζί σου (από το host αλλά και ΟΛΟΙ οι spammers)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...