Προς το περιεχόμενο

ΖΗΤΑΩ Γνώμες για αγορά κινητού LG GW620

diamond_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζαχαρώνω το LG GW620 το οποίο τρέχει το λειτουργικό της Google Android. Πρόκειται για ΕΛΛΑΚ λειτουργικό σύστημα.

Επίσης έχει ένα πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στα πλάγια και βοηθά στο να γράφεις SMS ή MAILS.

Θέλω να το δω να δουλεύει κάπου αλλά δεν το έχω βρει.

Στο πλαίσιο που υπάρχει είχε ενα κομμάτι και απλά μου έδειξε κάποια παρόμοια με πληκτρολόγιο απλά για να νιώσω το feeling.

Ρώτησα ενα φίλο γνώστη και μου πρότεινε το HTC γιατί έχει περισσότερη μνήμη ROM (πιο γρήγορο).

Ένας άλλος φίλος που έχει το HTC μου πρότεινε το LG γιατί δεν συγχρονίζει με το Evolution (linux) αλλά μόνο με windows.

Επίσης βλέπω ότι στο HTC από την περιγραφή του πλαισίου:

Η συσκευή διατίθεται στα Αγγλικά χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης στα Ελληνικά.

Ενώ στην περιγραφή του LG στο e-shop αναφέρει:

Λειτουργικό Android OS (Ελληνική έκδοση)

Ο μόνος που με άφησε να το πάρω στα χέρια μου ήταν ένα κατάστημα Vodafone που άνοιξε το πακέτο του για να το δω πως είναι (δεν άνοιξε μπαταρία κλπ). Σαν μέγεθος και βάρος φάνηκε μια χαρά.

Από την άλλη για να το δοκιμάσω, πρέπει να το αγοράσω. Και αν δεν μου αρέσει στην τελική; Τί να το κάνω; Τα ρούχα δηλαδή γιατί τα δοκιμάζουμε;

Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Το έχει κανείς;

• Moderators
Δημοσ.

O,τι ειπε o street-fighter και να προσθεσω επισης (αν και ασχετος απο android), πως στατιστικα οι συσκευες αυτες παιρνουν πολλες τροποποιησεις (βλ. αλλαγη εκδοσης λειτουργικου σε ελληνικο κλπ). Οπως και να εχει, με ενα ελληνικο πληκτρολογιο κανεις ανετα την δουλεια σου στο θεμα γραφης. Το αγγλικο μενου συνηθιζεται..

Διορθωστε αν κανω καπου λαθος :-)

Δημοσ.

Προφανως δεν εχετε ιδεα για το τι σημαινει εγγυηση LG. (οσο για το fragile, οσο ηταν το nokia μου αλλο τοσο ειναι και το LG)

Δημοσ.

Εγω εχω το Cookie και μονο fragile δεν ειναι. Οσο για το support, εγω απο οσο ξερω, παιζει να ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα...

• Moderators
Δημοσ.

Aπο προσωπικη εμπειρια να πω πως για αλλαγη οθονης σε ενα cookie η συσκευη κρατηθηκε εναν μηνα περιπου. Επισης η οθονη χαλασε καθως η συσκευη επεσε απο τα χερια 3 χρονου (οκ αυτο δεν ειναι σε καμια περιπτωση λαθος της lg και τα κινητα δεν ειναι για να πεφτουν, αλλα κατι νοκια πχ εχουν επιβιωσει απο πολυ χειροτερα).

Η δε οθονη του ειναι μαλλον πιεσης παρα αφης (εδω δεν εχουμε να κανουμε με το μοντελο του Topic Starter, αλλα προσωπικα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την ποιοτητα κατασκευης).

Τελος παντων, μπορει να επεσα στην περιπτωση, απλα το αναφερω.

Δημοσ.

μιας που αναφέρθηκε το θέμα με το htc magic, βλέπω ρε παιδιά το έχει βάλει στα 299 η vodafone.. αξίζει ή όχι? έχω ανοίξει ένα topic παρακάτω αν μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του.. έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα που βγάζει η οθόνη στο htc είναι πολύ φτωχά 62.000 αν θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

Φιλε ... το τηλεφωνο το εχω περιπου μια εβδομαδα... αν θες να το δεις απο κοντα και να το επεξεργαστεις, το εχει στο media markt στο Ρεντη.

Ειναι τέλειο, αν δεν το κρατήσεις για λιγες μερες δεν μπορεις να το καταλαβεις.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλή αλλα το καλυτερο ειναι το λειτουργικο του.

Το android ειναι πληρως παραμετροποιησιμο με πάρα πολλες εφαρμογες στο market. Αν σε ενδιαφερει το ραδιοφωνο και το φλας στην καμερα, προτιμησετο γιατι σε αλλες συσκευες με android δυσκολα θα βρεις αυτα τα δυο μαζι. Το qwerty ειναι ολα τα λεφτα.

Υπαρχει και software εφαρμογη που σου δίνει ελληνικο πληκτρολογιο στην οθονη, για να μη χαλασει απο το ανοιξε κλείσε το δικό του (λεμε τωρα). Η οθονη του ανταποκρίνεται σε καθε αγγιγμα των δακτύλων αρκέτα γρήγορα (ηταν και δικος μου φοβος αυτος). Το σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι πολυ γρηγορο και browser απλα απαιχτος.

Και ολα αυτα μονο με 300 ευρω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...