Προς το περιεχόμενο

Παροχη Ρευματος Σε GeForce 9800 Gx2

varvag1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχα 5850 με την μια

και 5770 να σου εδιναν να την επερνες ;)

5850 ειναι καλυτερη και απο την gtx 285 :-)

Δημοσ.
Βουρ στην 5850, μην το σκέφτεσαι καν !

Λετε ε; Τελικα απ οτι εχω καταλαβει οταν θες να αγορασεις κατι καλο για τον υπολογιστη σου ποτε μα ποτε δεν πρεπει να εμπιστευεσε αυτους που τις πουλανε!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Να σου εξηγήσω γιατί πρέπει να πάρεις την 5850, και να "πετάξεις" την σαβούρα (ντάξ με την καλή έννοια :P) που έχεις τώρα:

1) Μιλάμε για πολύ δυνατότερη κάρτα.

2) Είναι single gpu και αυτό τα λέει όλα.

3) Χαμηλότερες θερμοκρασίες.

4) Χαμηλότερη κατανάλωση.

5) Dx11.

6) Αφήνεις πίσω σου τους πολύ κακούς drivers της nvidia και τα προβλήματα τους.

Είναι και άλλα βέβαια, αλλά αυτά είναι τα ουσιαστικά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο overclock στον επεξεργαστή, χαλαρά πράγματα όμως, κανά 3GHz που τα ΄χει άνετα, για να μην έχεις bottleneck.

Δημοσ.
Όχι ρε φίλε, 300€ για την 9800GX2 ;

Σόρυ που στο λέω αλλά πιάστηκες λίγο κότσος...

Το ξερω αλλα η βιασυνη βλεπεις... Και δεν καταφερα να την κανω και ποτε να παιξει να δω πως ειναι αλλα αυριο πρωι πρωι παει για αλλαγη...

Δημοσ.

Λοιπον παιδια γυρισα την 9800 gx2 και πηρα την 5800 και γυρισα και το τροφοδοτικο και πηρα ενα κουτι full tower. Το θεμα ειναι τωρα πως το pc μου ναι μεν μου γραφει εκκινηση των windows αλλα κολλαει εκει... Και αν πατησω να μπω στο βιος ας πουμε κανει καμποση ωρα να αντιδρασει και σκεφτομαι μηπως οντως τωρα δεν φτανει το ρευμα και δεν δινει ο επεξεργαστης πολλη ισχυ... τι λετε;

Δημοσ.
Κανα reset bios δοκιμασες?

δοκιμασα και εκανα και load optimized settings αλλα το pc εξακολουθει να μην μπαινει στα windows και να ειναι πολυ αργο μεχρι να φτασει στην οθονη εκκινησης των windows για να κολλησει εκει... Αναρωτιεμαι μηπως με την καινουρια καρτα καταναλωνει πολυ ισχυ και δεν φτανει για τα υπολοιπα.. Εχει και ενα σωρο ανεμιστηρακια αλλα δεν ξερω αν φταιει αυτο...

Μεχρι τωρα παντως στην παροχη ρευματος του επεξεργαστη εβαζα 4πινο καλωδιο αλλα εχει και για 8πινο μονο που ειναι ταπωμενες... Λετε να βαλω 8πινο εκει; Η μητρικη μου εχει και μια θυρα pcie_12v απο την οποια πρεχεται λεει extra power στις pcie x 16 slots....; Λετε να βαλω και εκει ρευμα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...