koiliodoulos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος ενός PSP GO.¨Εχει καταφέρει κανένας να το ξεκλειδώσει?Εχω βρει κάτι στο youtube και γενικα στο google hello world λέγεται νομίζω.Το έχει δοκιμάσει κανένας δηλαδή έπαιξε παιχνίδια iso κανονικά?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
koiliodoulos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Το περασες και δεν γινεται τιποτα ε?Λες να το πουλησω η να περιμένω?
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Το Hello world είναι πολύ απλά αυτό που κατάφερε να δείξει κάποιος στην οθόνη του pspGO μέσω του exploit που βρεθηκε.Μέχρι να γίνει χρήση του exploit για δημιουργία working CFW έχουμε ακόμη.
basilis5 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 αν το πηρες με το σκεπτικο να παιζεις παιχνδια απο τον 'θειο' δεν εκανες καλη ερευνα αγορας δυστυχως. το κακο ειναι οτι παιχνιδια μονο μεσω ιντερνετ ,οποτε δεν μπορεις να παρεις ουτε μεταχειρισμενα umd που λεει ο λογος σε χαμηλες τιμες.. παντως εχει λιγα αξιολογα παιχνιδια δυστυχως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.