Προς το περιεχόμενο

ανταλλακτικα για ποδηλατο!

skatopaido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετα το χτεσινο σοκ επειτα απο φουλαρισμα του αυτοκινητου μου με βενζινη-johny walker blue label σκεφτομαι να ανασυρω απο την αποθηκη του πατρικου μου το ποδηλατο μου που το ειχα παρει πριν μια 6ετια.ειναι ideal boom max με μπρος-πισω αναρτηση και μπροστινο δισκοφρενο.χρειαζεται λαστιχα και μια πιο αναπαυτικη σελα και αλλα μικροσυμαζεματα,φωτα-λουκετο κτλ.ξερετε κανενα καλο e-shop η μαγαζι στη Θεσσαλονικη για ποδηλατα?ξερετε ποσων ιντσων ειναι οι τροχοι σε αυτα τα mountain bikes σαν το δικο μου?μιας και ανοιγει ο καιρος(θεωρητικα) προτεινω και σε εσας φιλοι μου να στραφειτε σε μια τετοια εναλλακτικη μορφη μετακινησης.δεν θα δουλευουμε για τις πετρελαικες;)

Δημοσ.
Mετα το χτεσινο σοκ επειτα απο φουλαρισμα του αυτοκινητου μου με βενζινη-johny walker blue label σκεφτομαι να ανασυρω απο την αποθηκη του πατρικου μου το ποδηλατο μου που το ειχα παρει πριν μια 6ετια.ειναι ideal boom max με μπρος-πισω αναρτηση και μπροστινο δισκοφρενο.χρειαζεται λαστιχα και μια πιο αναπαυτικη σελα και αλλα μικροσυμαζεματα,φωτα-λουκετο κτλ.ξερετε κανενα καλο e-shop η μαγαζι στη Θεσσαλονικη για ποδηλατα?ξερετε ποσων ιντσων ειναι οι τροχοι σε αυτα τα mountain bikes σαν το δικο μου?μιας και ανοιγει ο καιρος(θεωρητικα) προτεινω και σε εσας φιλοι μου να στραφειτε σε μια τετοια εναλλακτικη μορφη μετακινησης.δεν θα δουλευουμε για τις πετρελαικες;)

Για Θεσσαλονίκη δε μπορώ να βοηθήσω

26 πρέπει να είναι

Πάντως, είναι ΧΑΖΟ πλέον για κάποιον που κάνει αποστάσεις < 5-10 χιλιομέτρων να επιμένει στο να βγάζει βόλτα τη λαμαρίνα του κάθε μέρα

Καλή αρχή, καλές βόλτες και καλό εθισμό:devil:

Δημοσ.

Θα κάνεις τη καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σου και το περιβάλλον να 'ξυπνήσεις' το ποδήλατό σου. Δεν ξέρω να σου προτείνω κατάστημα στη Θεσσαλονίκη όμως μπορώ να σου πω τα θετικά:

- Άσκηση σωματική

- Οικονομία στη βενζίνη

- Ταχύτητα σε κοντινές αποστάσεις που έχουν πρόβλημα με το parking

- Διασκέδαση (οικονομική)

Καλό επίσης είναι να πάρεις κράνος, φώτα που αναβοσβήνουν μπροστά και πίσω, ίσως και φωσφόριζε γιλέκο αν είναι να βγεις στο δρόμο το βράδυ.

Καλή αρχή!

Δημοσ.

Μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που μπορείς να βρεις τα πάντα:

Ο Ποδηλάτης.. Είναι στην Πόντου (Καλαμαριά) ένα ή δύο παράλληλους κάτω από την Μεταμορφόσεως

Δημοσ.

ok παιδια το εψαξα λιγακι και κατατοπιστηκα .με την πρωτη ευκαιρια θα θα το κανω ωραιοτατο.ευχαριστω για τις απαντησεις.αν ξερει καποιος και αλλο μαγαζι ας το πει

---------- Προσθήκη στις 21:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:07 ----------

Μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που μπορείς να βρεις τα πάντα:

Ο Ποδηλάτης.. Είναι στην Πόντου (Καλαμαριά) ένα ή δύο παράλληλους κάτω από την Μεταμορφόσεως

αυτο εδω λες φιλε ε?http://www.podilatis.gr/main/content/view/11/43/lang,el/ θα το επισκεφτω

Δημοσ.

Μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία της IDEAL στη θεσσαλονίκη η οποία κανει κ service.

IDEAL Θεοτόκης στην Τσιμισκή κ στα Κωνσταντινουπολίτικα,από εκεί πήρα κ εγώ το δικό μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...