Προς το περιεχόμενο

Erotisi .....

radeon9700

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Isws einai ilithia i erotisi kai ARKETA mperdemeni .... alla tha tin rotisw giati kai mena me rotisane kai den iksera ti na apantisw.

Enas filos exi m/b me KT133A para ta updates tou BIOS tou eipan ean einai PCB 1.05 mpori na pai mexri 2000+ CPU ...... autos den mpori na di pou skata to exoun grameno. Ean den einai ekini i PCB ekdosi tote perni mexri 1333mhz cpu .......

To erotima oti ama bali 1400cpu tha douleui ama einai to PCB tou 1.05 ean oxi kai perni mexri tin 1333mhz ..... i 1400mhz tha doulepsi me alages sto BIOS sta 1333mhz ? i oxi ? mipws prepi na einai kseklodoti 1400mhz cpu gia na doulepsi ????

Meta to sinexizi kai mou lei ok mpeni i 1400mhz kai douleui san 1333mhz ginete to idio ama balw tis alles me to neotero core ...... kserw gw 1600+ i 1800+ tha mou doulepsoun sta 1333mhz ? prepi na einai kseklodoti??? i den ginete????

To deutero to rotaei giati tha tin pari metaxirismeni kai eide fleamarket briksi pio eukola me 1600+ kai panw cpu.

Elpizw na katalabate egw diskoleutika pantos, prokatabolika thanx gia opion kanei ton kopo na apantisi.

Δημοσ.

To pcb grafei to revision number tou synh8ws metaksy twn pci slots opws kai to model number...opws se kovw gia kamia moufa Giga 8a milas opws GA7ZXR?...

Den katalavainw ti akrivws les alla mou dineis na katalavw oti exete erwthmatika peri 200 kai 266 bus support opws epishs kai support gia AXP Cpus?

Δημοσ.
BrwmogazoS

said:

To pcb grafei to revision number tou synh8ws metaksy twn pci slots opws kai to model number...opws se kovw gia kamia moufa Giga 8a milas opws GA7ZXR?...

Den katalavainw ti akrivws les alla mou dineis na katalavw oti exete erwthmatika peri 200 kai 266 bus support opws epishs kai support gia AXP Cpus?

Oxi ASUS einai to M/B ...... to psakse kitaksa kai gw prepi na bgaloume to m/b kai den theli. To m/b einai sta 266mhz mias kai exi to KT133A ........

Opws eipa ean den exi to PCB pou zitane tote perni mexri 1333mhz cpu. Egw rotaw mporw na balw panw tou 1400mhz cpu enw me basi to PCB perni mexri 1333mhz ????? diladi apo to BIOS me rithmisis na katebasw tin speed tou apo 1400 se 1333 ?????? kai ne doulepsi enoite :grin:

Episis rotaw ean auto gia na gini einai kalitero me kseklidoti 1400mhz cpu.

Δημοσ.

Basika o periorismos einai to Multiplyer...

Dld an pairnei 1333 shmainei oti shkoni mexri 10x pollaplasiasth.. (x133fsb)

Opote an h CPU einai ksekleidoth pairnei ta panta..

kai anebazeis meta to fsb gia na piasei th taxythta tou..

Δημοσ.
DeCoN

said:

Basika o periorismos einai to Multiplyer...

Dld an pairnei 1333 shmainei oti shkoni mexri 10x pollaplasiasth.. (x133fsb)

Opote an h CPU einai ksekleidoth pairnei ta panta..

kai anebazeis meta to fsb gia na piasei th taxythta tou..

Basika exi mexri 12x kai apo katw lei 12.5x/13x

To FSB pai mexri ta 200

Enteli mono ilithia den itan i erotisi sxedon kanis de kseri na apantisi me bebeotita :confused: :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...