vforvampire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Γεια σας. Εχω στο σπιτι 4 Η/Υ με windows XP Professional και ο καθενας εχει 250GB δισκο,και εναν server της ΗP G5 με windows 2003. Στον server εχω 2 δισκους στον οποιο ο ενας ειναι με τα Windows 2003 και ο αλλος κανει mirror. Και ακομα εχω εναν SATA δισκο 200GB για να αποθηκευω διαφορα πραγματα. Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω mirror η sichronize απο τον SATA δισκο στους αλλους Η/Υ? η εστω απο τον ενα Η/Υ που εχει τα XP στους αλλους? Η αν γινεται οταν σβηνω η ανοιγω τους υπολογιστες να γινεται αυτη η διαδικασια. Θελω να το κανω για να μην χρειαζεται καθε φορα να κανω εγκατασταση των προγραμματων και τον παιχνιδιων σε ολους. Αν γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα η τροπο μεσα απο τα windows παρακαλω να με βοηθησει γιατι ειναι πολυ χρονοβορο. PS: οι δισκοι στους 4 Η/Υ εχουν 2 partition,ενα με τα windows και ενα για τα προγραμματα και τα παιχνιδια. Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Τα παιχνίδια και τα υπόλοιπα προγράμματα, κατά την εγκατάστασή τους, γράφουν πληροφορίες στη registry και πιθανότατα σε κάποιους φακέλους του συστήματος (εκτός κι αν μιλάμε για portable applications), οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν αυτό που ζητάς...
vforvampire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 To γνωριζω αυτο. Εννοειτε οτι θα κανς και cychronize τα windows οταν χρειαστει.Αν με βοηθησει καποιος και τα αλλα γνωριζω πως μπορω να τα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.