N0tisOO7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Όταν άνοιξα το PC και επέλεξα Ubuntu (το έχω σε dual boot), έδειξε το λογότυπο της εισαγωγής και μετά εκεί που περίμενα να δω την επιφάνεια εργασίας με είχε μαύρη οθόνη και το τερματικό πάνω αριστερά σε άσπρο χρώμα. Τι πρόβλημα δημιουργήθηκε ή και τι εντολή θέλει για ξεκινήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 3 κρισιμες ερωτησεις. Τι καρτα γραφικων εχεις? Ποιον driver εχεις βαλει για αυτη? Πως τον εχεις βαλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB Drivers μέσω ενημέρωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μεσω ενημερωσης? Πηγες στην nvidia, κατεβασες το αναλογο .sh και το εβαλες με το χερι? Μηπως με το envy? Αν το εβαλες απο System > Administration > Hardware drivers δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μεσω ενημερωσης? Πηγες στην nvidia, κατεβασες το αναλογο .sh και το εβαλες με το χερι? Μηπως με το envy? Αν το εβαλες απο System > Administration > Hardware drivers δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα. Μέσω του 2ου τρόπου. Τον 1ο δεν το ξέρω, είμαι νέος στο Linux και τα λάθη μου και οι απορίες είναι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 αμα εχεις το xterm ανοιγει μεσω τερματικου ... αλλαξε το απο το login screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.