Προς το περιεχόμενο

mmorpg και τι σας αρεσει σε αυτα

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!ευχαριστω πολυ ολους που εκφραζετε τις προσωπικες σας αποψεις κ τον poulino που ανοιξε το θεμα για χαρη μου.ειμαι καινουργιο μελος εδω μεσα.ολα αυτα που ακουγονται εδω βοηθανε να δω το θεμα μεσα απο τα ματια ολων σας,με αντικειμενικοτητα.ελπιζω να ειναι ενδιαφερον κ να ακουστουν κ αλλες θεσεις. :)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχμ ναι οκ ντάξει, κάψιμο διασκέδαση τα μπουζούκια δεν λέω αλλά το να περνάς έξω από ίντερνετ καφέ και να βλέπεις 35 ζόμπι να φωνάζουν "HEAL ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ HEAL" δεν είναι λιγότερο αξιολύπητο από το να βλέπεις ανθρώπους να χορεύουν και να πίνουν έστω κι αν το κάνουν με τη συνοδεία χλαμπατζίμπαλων..

Κι εμένα με κράτησε η παρέα που βρίσκεις ό,τι ώρα και να κάνεις log in, το ότι μίλησα με ανθρώπους από πολλές χώρες και στα ενδιάμεσα του παινχιδιού συζητούσαμε τα άπειρα, η ψευτοομαδικότητα που σου περνάει το παιχνίδι ότι μέσω συνεργασίας θα επιτύχεις κάποιο σκοπό και επειδή εκείνο τον καιρό δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω..

Ακριβώς όπως τα είπες. Τουλάχιστον στα ζόμπι του παιχνιδιού, μπορούσα να μιλήσω σε αντίθεση με τους άλλους που έπρεπε να κάνω νοήματα ή να φθάνει το λαρύγγι στη μύτη.

Δημοσ.
Ακριβώς όπως τα είπες. Τουλάχιστον στα ζόμπι του παιχνιδιού, μπορούσα να μιλήσω σε αντίθεση με τους άλλους που έπρεπε να κάνω νοήματα ή να φθάνει το λαρύγγι στη μύτη.

Κοιτα υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις οπως αυτο.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-P7r9Y0SSBQ[/ame]

• Super Moderators
Δημοσ.

χίλιες φορές αυτό παρά να πηγαίνει γήπεδο και να "ξεσπαθώνει" εκεί...τουλάχιστον σπάει τα δικά του...

Δημοσ.

Οτι'να ναι λετε ολοι σας. :P

Απλα τα πραματα, οτι και να κανει καποιος, απο την στιγμη που τον "ολοκληρωνει", δεν πα να χτυπιουνται ολοι οι υπολοιποι (ανεξαρτητα αν εχουν "δικιο" η οχι), στα τετοια του.

Εχουμε γεμισει "σοφους" και μας λενε τι ειναι σωστο και τι λαθος, τι πρεπει να κανουμε και τι οχι. Ναι ρε, εγω γουσταρω να σπαω παγκακια και το Χριστουγεννα να πεταω πετρες στους ΑγιοΒασιληδες που ειναι κρεμασμενοι στα μπαλκονια των αστων. Υπαρχει προβλημα? :P

Δημοσ.
Οτι'να ναι λετε ολοι σας. :P

Απλα τα πραματα, οτι και να κανει καποιος, απο την στιγμη που τον "ολοκληρωνει", δεν πα να χτυπιουνται ολοι οι υπολοιποι (ανεξαρτητα αν εχουν "δικιο" η οχι), στα τετοια του.

Εχουμε γεμισει "σοφους" και μας λενε τι ειναι σωστο και τι λαθος, τι πρεπει να κανουμε και τι οχι. Ναι ρε, εγω γουσταρω να σπαω παγκακια και το Χριστουγεννα να πεταω πετρες στους ΑγιοΒασιληδες που ειναι κρεμασμενοι στα μπαλκονια των αστων. Υπαρχει προβλημα? :P

Πρόσεξε, άλλο να σε σταματώ από αυτό που κάνεις και άλλο να το σχολιάζω. Κάψου όσο θες σε ένα MMO, αλλά ταυτόχρονα μπορώ να σε λέω καμμένο του κερατά όσο θέλω. Συμφωνούμε σε αυτό; Το να λέω τη γνώμη μου μπορώ να το κάνω όσο θέλω και δεν μπορείς να με σταματήσεις, όπως δεν μπορώ ή δεν θέλω να σε σταματήσω από το να καίγεσαι. Οπότε εσύ κάνε ότι θες και άσε εμάς να χτυπιόμαστε (εκτός φυσικά αν πονάει η αλήθεια).

ΥΓ. Μιλάμε φυσικά για δραστηριότητες που δεν με επηρεάζουν άμεσα. Αν πχ. καπνίζεις μέσα στη μούρη μου και θα στο πω και μπούφλα θα ρίξω αν δεν σταματήσεις.

ΥΓ2. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το δεύτερο ενικό δεν είναι προσωπικό, απλά έτσι με βγήκε το κείμενο.

Δημοσ.

Και εγω σχολιαζω εσενα που σχολιαζεις αυτα που κανω.

Να το ξαναπω οτι εγω δεν παιζω τετοιου ειδους παιχνιδια (τα βαριεμαι) απλα δεν μου αρεσει αυτη η τοποθετηση σας εναντιων αυτων των παιχνιδιων και των καμμενων που τα παιζουν.

Για ποια ακριβως αληθεια μιλας?

Δημοσ.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ Η ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...