Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για επικοινωνία σε online παιχνίδι

Wise_One

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια την καλησπέρα μου.

Πριν χρόνια, είχα διαβάσει για ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να συνομιλείς με τους συμπαίκτες σου, όταν παίζεις ένα online παιχνίδι. Δυστυχώς ούτε καν θυμάμαι πώς λέγεται ούτε πώς δουλεύει. Απλά θυμάμαι για τη συνομιλία.

Γνωρίζετε κάτι σχετικό; Προφανώς μια λύση είναι και το απλό Call στο Skype, απλά δε ξέρω αν θα βολέψει κλπ...

Δημοσ.
Φιλαράκια την καλησπέρα μου.

Πριν χρόνια, είχα διαβάσει για ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να συνομιλείς με τους συμπαίκτες σου, όταν παίζεις ένα online παιχνίδι. Δυστυχώς ούτε καν θυμάμαι πώς λέγεται ούτε πώς δουλεύει. Απλά θυμάμαι για τη συνομιλία.

Γνωρίζετε κάτι σχετικό; Προφανώς μια λύση είναι και το απλό Call στο Skype, απλά δε ξέρω αν θα βολέψει κλπ...

Το teamspeak και ventrilo χρησιμοποιούνται συνήθως στο online gaming αλλά σου προτείνω το skype γιατί έχει καλύτερη ποιότητα φωνής.

Δημοσ.

To Skype ναι, είναι απλά απίστευτο σε ποιότητα φωνής κι απ' ό,τι βλέπω, στ' άλλα προγράμματα μάλλον κάποιος πρέπει να έχει το server κι ο άλλος το client...

Το έχεις δοκιμάσει σε online gaming; Πώς συμπεριφέρεται σε συνδυασμό με τους ήχους των παιχνιδιών; Μπορώ πάντως να χρησιμοποιώ το λαπτοπ για το skype και το desktop για το παιχνίδι, για τον κολλητό μου ρωτάω περισσότερο, μπαίνει με ασύρματο κιόλας...

Δημοσ.
Το έχεις δοκιμάσει σε online gaming; Πώς συμπεριφέρεται σε συνδυασμό με τους ήχους των παιχνιδιών;

ναι το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια με call of duty , κανένα πρόβλημα

Μπορώ πάντως να χρησιμοποιώ το λαπτοπ για το skype και το desktop για το παιχνίδι, για τον κολλητό μου ρωτάω περισσότερο, μπαίνει με ασύρματο κιόλας...

γίνεται να το κάνεις αλλά δε ξέρω αν θα κερδίσεις τίποτα

καλύτερα να μην μπαίνει ασύρματα γιατί σε παιχνίδια fps θα έχει τσάμπα μεγαλύτερο ping

Δημοσ.

Thanks για το feedback. Δυστυχώς ο φίλος μόνο με ασύρματο μπορεί να μπει, δεν υπάρχει άλλος τρόπος...

Κοίτα, συγκεκριμένα για το Battles for Middle Earth II λέμε, όπως το κόβω δε νομίζω να ζορίζει τη σύνδεση... Μένει να το δοκιμάσουμε βέβαια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...