GReddyRx7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Είχα CU και έβαλα Cosmote για το πρόγραμμα whats up. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή! Σπίτι μου δέν έχω σήμα πρέπει να κάνω ακροβατικά και να βγαίνω με το κωλ@κρυο αυτό στο μπαλκόνι για να μιλήσω. Θα την σουτάρω το συντομότερο δυνατών!
DIMITRISS_K Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν αυτό φανεί χρήσιμο στο να πάρεις μια απόφαση. Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο είναι up-to-date. Ο πίνακας έχει κάποιες ελλείψεις..σύντομα θα ανεβάσουμε updated version. Τώρα επι της ουσίας: Η cosmote με το what's up έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης συνδρομητικής βάσης, ενώ vodafone & wind δίνουν δωρεάν λεπτά και sms προς όλους τους συνδρομητές τους με ανανεώσεις των 10 euro. Γενικά τα addons που προσφέρουν οι εταιρίες στα βάσικα τους προγράμματα είναι πολλά, οπότε είναι αρκετά εύκολο να χαθεί η μπάλα..Σύγκριση στις βασικές χρεώσεις είναι εύκολο να γίνει αλλά μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα αφού με ένα επιπλέον πακέτο μπορούν να πέσουν στο μισό. Ο ασφάλέστερος τρόπος για να καταλήξει κάποιος σε συμπεράσματα είναι να έχει προσδιορίσει πρώτα τη χρήση που κάνει, αν μιλάει περισότερο σε κινητά, ίδιου ή άλλου δικτύου, σε σταθερά κτλ. Με λίγα λόγια, αυτό που συμφέρει έναν δεν συμφέρει απαραίτητα και όλους..
themisgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 καλα ολα αυτα αλλα τι να τα κανεις οταν η περιοχη σου δεν εχει σημα με καμμια εταιρεια και για να μιλησεις πρεπει να βγεις στον δρομο;και ολα αυτα δυστυχως συμβαινουν μονο σε συγκεκριμενη περιοχη[2-3 στενα στο κεντρο του Κορυδαλλου] εδω και 1 χρονο απο τοτε που εβγαλαν καποια κεραια. φυσικα επειδη εχω δοκιμασει και με τις 3 εταιρειες,λυση δεν υπαρχει οποτε εχω κατσει στην wind και περιμενω μηπως στην ζουλα βαλουν καμμια κεραια και δουμε Θεου προσωπο. Δραμα η κατασταση. υποτιθεται οτι διορθωθηκε το προβλημα οπως διαπιστωσα κι εγω προσωπικα. Μηπως να το ξαναεβλεπες λιγο το θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.