Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Καλησπέρες! Μάγκες λογικά πολύς ομιλητικός κοσμάκης έχει έρθει στη θέση μου και ελπίζω να βρήκε ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ λύση για τα προβλήματά του. Εδώ και ~4 χρόνια έχω MoMad, η οποία ότι της βάζω το διπλασιάζει (20€ = 40€) χ2 φορές το μήνα. Ήμουν ΠΟΛΥ happy με αυτήν την καρτοκινητή.. μόνο που τώρα τελευταία νομίζω ότι ΣΦΑΖΟΥΝ οι χρεώσεις της και τα virtual 80€ το μήνα φεύγουν νεράκι! Θέλω μια καρτοκινητή ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (όχι τίποτα Frog και μ___κίες) η οποία να έχει ένα ΚΑΛΟ πρόγραμμα.. Αυτό που έχουν τα περισσότερα παιδιά της παρέας μου είναι η CU (Vodafone) και αν θυμάμαι καλά με 5 ή 10€ έχουν 1500 λεπτά ομιλίας (από CU σε οποιοδήποτε αριθμό VODA) και θεωρούν πως μιλάνε τσάμπα (και καλά το πιστεύουν)! Έχει τίποτα τρύπες? Αν την πάρω θα την πάρω και στα αδέρφια μου, και στους γονείς μου και σε ~10 κολλητούς μου! Αξίζει η τσάμπα η αλλαγή αριθμού και τσάμπα η αναστάτωση? (Και η What's Up έχει τα δικά της ++, αλλά είναι 1500 λεπτά?) TYVM in advance.
sugata Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 αξίζει. απλά περιορίζεσαι στις κλήσεις προς άλλα δίκτυα, άλλα πακέτα, γενικότερα όλα τα άλλα. είτε what's up έχεις, e;ite cu, κτλ κτλ. αν δεν σε νοιάζει ο περιορισμός αυτός, φυσικά και είναι η καλύτερη λύση.
Linus_21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Whats up έχεις 1500' (λογικά και 1500 sms μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως) με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας αρκεί να εγγραφείς καλώντας στο 1330. Όσον αφορά την Vodafone Όλοι οι συνδρομητές του Vodafone CU που έχουν εγγραφεί ήδη στο Vodafone Unlimited καθώς και όσοι εγγραφούν στο εξής θα κερδίζουν αυτόματα και εντελώς δωρεάν απεριόριστα λεπτά ομιλίας + απεριόριστα SMS: προς Vodafone CU συνδρομητές για 1 μήνα με κάθε ανανέωση αξίας 5€ προς όλη τη Vodafone για 1 μήνα με κάθε ανανέωση αξίας 10€ κι άνω Και το ποσό της ανανέωσης σου μένει στην κάρτα για να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις! Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει ήδη το πρόγραμμα Vodafone Unlimited, κάλεσε δωρεάν στο 1286 ή στείλε δωρεάν SMS στο 1286 με το γράμμα ‘Α’ ή ‘U’ στα Ελληνικά ή Αγγλικά, Κεφαλαία ή Πεζά
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 ΕΝΤΕΛΩΣ τσάμπα για ένα μήνα με 5 ΕΥΡΩ?! OMG.. Άρα CU all the way ε? Το "περιορίζεσαι" που λες sugata τι σημαίνει? Πολύ πιο ακριβά και καλά?
Linus_21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 ΕΝΤΕΛΩΣ τσάμπα για ένα μήνα με 5 ΕΥΡΩ?! OMG.. Άρα CU all the way ε? Το "περιορίζεσαι" που λες sugata τι σημαίνει? Πολύ πιο ακριβά και καλά? Καταρχάς δεν είναι τζάμπα. Κοστίζει 5 ευρώ Και φυσικά δεν είναι απεριόριστο. Έχει όριο 1500 λεπτά(Μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά δεν είναι για μερικους) Λέγοντας περιορίζεσαι νομίζω ότι εννοεί, ότι καλά θα μιλάς 1500' με όλην ην cu παρέα αλλά αν τυχόν χρειαστεί να μιλήσεις με άλλον (είτε έχει whats up, ειτε f2g, ειτε cosmokarta ειτε οτιδηποτε αλλο εκτος του προγραμματος σου τοτε πρεπει να το σκεφτεις διπλα γιατι η καρτα, κανει ΠΟΛΥ γρηγορα φτερα)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Τις χρεώσεις της CU ψάχνω προς άλλα δίκτυα! Πουθενά δεν τις βρίσκω wtf?! Τις έχει κανείς να τις postάρει? Βρήκα το λόγο που με σφάζει η Momad.. η χρέωσή της είναι "0,0061 €/δευτ.*" τα 8' είναι ακριβώς 3€.. της Q π.χ είναι 1,5€.. άρα το MoDouble (ότι βάζω διπλασιάζεται) balancάρεται με τις άλλες καρτοκινιτές.. Τώρα δεν θέλω να βάλω CU και να είναι πάνω από 0,005 €/δευτ. προς άλλα δίκτυα, γιατί τότε πιο πολύ θα με συμφέρει η MoMad.. σωστά δε λέω? (Μάγκες αύριο φεύγω! Ότι είναι να πείτε, πείτε το ASAP )
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αν αυτό φανεί χρήσιμο στο να πάρεις μια απόφαση. Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο είναι up-to-date.
nikos903 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Έγώ ένα ξέω.... Σε CU άμα βάλεις 5Ε κάρτα έχεις 1500 λεπτά και 1500 SMS προς CU χωρίς να χρεωθείς καθόλου, και άμα βάλεις 10Ε θα έχεις 1500 λέπτά και 1500 sms προς όλα τα κινητά voadafone (συμβόλαια+καρτοκινητή) χωρίς να σου φάει κάρτα (αυτό το ΦΠΑ βέβαια είναι άλλο πράγμα....). Link.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 > Το γνώριζα αυτό Nikos.. Δεν ξέρω αν αυτό φανεί χρήσιμο στο να πάρεις μια απόφαση. Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο είναι up-to-date. Μια χαρά είναι.. απ' ότι είδα η καρτοκινιτή μου είναι η πιο ακριβή. Βέβαια δεν ξέρω ακόμα τι συμφέρει.. να στηρίζομαι σε CU αριθμούς ή να έχω αυτόν τον διπλασιασμό.. Το ένα θα είναι αίσθηση skype και το άλλο απλά θα μου δίνει ανάσα για όλα τα κινητά anytime. Κάτι τελευταίο, ο αριθμός που έχω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μπορώ να τον μεταφέρω σε άλλη κάρτα και πόσο μάλλον σε καρτοκινητή άλλης εταιρίας, σωστά? Είναι στεναχώρια το να γυρνάω με 2 κινητά ρε γαμώτο..
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Sorry για το offtopic αλλά χειρότερη ανακάλυψη απ τα προγράμματα παρέας και ζεύγους δεν υπάρχει. Αράζεις για καφέ με τον κολλήτό και κάθε 5 λεπτά σου ζαλίσει τον έρωτα η κλήση της δικιάς του!
snik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 > Το γνώριζα αυτό Nikos.. Μια χαρά είναι.. απ' ότι είδα η καρτοκινιτή μου είναι η πιο ακριβή. Βέβαια δεν ξέρω ακόμα τι συμφέρει.. να στηρίζομαι σε CU αριθμούς ή να έχω αυτόν τον διπλασιασμό.. Το ένα θα είναι αίσθηση skype και το άλλο απλά θα μου δίνει ανάσα για όλα τα κινητά anytime. Κάτι τελευταίο, ο αριθμός που έχω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μπορώ να τον μεταφέρω σε άλλη κάρτα και πόσο μάλλον σε καρτοκινητή άλλης εταιρίας, σωστά? Είναι στεναχώρια το να γυρνάω με 2 κινητά ρε γαμώτο.. Μπορεις να τον μεταφερεις τον αριθμο σου, πας σε ενα καταστημα vodafone, cosmote η οτι αλλο επιλεξεις και τους ζητας μια αιτηση φορητοτητας και σε 15-20 μερες εισαι ετοιμη. Παντως και η cosmote εχει 1500 και 1500, τωρα εβγαλε και προσφορα που οταν κανεις ανανεωση σου βαζει αυτοματα τα λεπτα και τα μυνηματα. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι εχω 1500 λεπτα απο την προηγουμενη προσφορα αλλα στο μυνημα που μου εστειλαν ετσι ελεγε.
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλή φάση τα 1500 χωρίς καμία χρέωση απλά με την ανανέωση. Εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα η wind που με 7,5€ έχει 150 λεπτά προς σταθερά και 850 προς όλους τους αριθμούς wind το μήνα(και με άλλο 0.5€ +1000 μηνύματα νομίζω προς wind αλλά τα μηνύματα τα έχω κόψει εδώ και κάτι χρόνια και δεν το βάζω αυτό) και σκάω το 7.5€ κάθε μήνα. Οι vodafone και cosmote κανένα πρόγραμμα οτιδήποτε για σταθερά έχουν;Που να μπορείς να το χρησιμοποιείς παράλληλα και με τα δωρεάν λεπτά προς το δίκτυό τους που δίνουν με κάθε ανανέωση;
nikos_e34 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 δεν αξίζει πλέον να έχεις CU. διότι για να ενεργοποιήσεις τα 1500 για CU μόνο και σου τρώει 5 ευρώ από την κάρτα. ενώ το vodafone unlimited στα καρτοκινητά, έχει προϋπόθεση να βάζεις 10 ευρώ κάρτα το μήνα (προσοχή σε αυτό!δεν σου τα "τρώει") και μιλάς 1500 λεπτά προς όλη τη vodafone (είτε CU, συμβόλαιο, νέο καρτοκινητό κλπ) και τα 10 ευρώ τα χαλάς όπου θές εσύ. κάτι διάβασα σε άλλο φόρουμ ότι πριν 2-3 μέρες κατέβασαν και άλλο τις χρεώσεις δλδ. 1500 λεπτά το μήνα σε βόνταφον και μετά έχει 0,25 ευρώ το λεπτό πλέον αντί για 0,39 που ήταν πρίν (μου φαίνεται με ανανέωση 20 ευρώ και πάνω το μήνα, με πάσα επιφύλαξη) επομένως με 1000 για βόνταφον. η κοσμοτέ κοροϊδεύει ( παρ'ολο που μιλάμε για ιδιωτική εταιρεία, η νοοτροπία της είναι τελείως δημοσιουπαλληλική) όσο για το σήμα καμπάνα τρίχες. απο τα πρώτα βήματα της, ειμαστε συνδρομητές στη κοσμοτέ και για το σπάσιμο που έφαγα μια φορά που δεν μπορούσα να βγάλω γραμμή από το συμβόλαιο (και να λέει ότι είμαι απενεργοποιημένος) είχα πάρει μια κάρτα βόνταφον και την κουβαλούσα μαζί μου...όπου θές πήγα και βόνταφον και γουίντ έχουν σήμα κάργα πλέον. πάνε εκείνες οι εποχές που είχαν χάλια σήμα. μη βάλεις κοσμοτέ φίλε μου, υπερκορεσμένο δίκτυο και πλασματικό σήμα, προσφορές μηδέν, ευελιξία εταιρείας ακόμα πιο μηδέν. εγώ έχω βόνταφον και ειμαι επαρκής.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. Αγόρασα Vodafone και για εμένα και για άλλα 4 άτομα.. θα την ενεργοποιήσω μέσα σε 20 μέρες, και τώρα θα ψαχτώ να μπω στο Voda Unlimited (που όπως είπατε συμφέρει περισσότερο από το CU) Αυτό που με χαροποίησε είναι πως παίζει να γίνεται η αλλαγή αριθμού όπως είπε ενα παιδί από πάνω.. θα ρωτήσω και θα δω! Thanks again !
xolloth Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 καλα ολα αυτα αλλα τι να τα κανεις οταν η περιοχη σου δεν εχει σημα με καμμια εταιρεια και για να μιλησεις πρεπει να βγεις στον δρομο; και ολα αυτα δυστυχως συμβαινουν μονο σε συγκεκριμενη περιοχη[2-3 στενα στο κεντρο του Κορυδαλλου] εδω και 1 χρονο απο τοτε που εβγαλαν καποια κεραια. φυσικα επειδη εχω δοκιμασει και με τις 3 εταιρειες,λυση δεν υπαρχει οποτε εχω κατσει στην wind και περιμενω μηπως στην ζουλα βαλουν καμμια κεραια και δουμε Θεου προσωπο. Δραμα η κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.