Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Overall πολύ καλή πλατφόρμα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα βγάλει τους κατόχους 955/1XXXT, i5 750+, i7 920+ στους δρόμους για καταναλωτικά όργια... πιστεύω ότι έχεις δει τα νούμερα των ποσοστών που κατέχουν στην αγορά οι τωρινοί Core i3/i5/i7, απίστευτα μικρά... ποιος ο λόγος να στοχεύει αυτούς τους χρήστες και όχι τους τρομακτικά περισσότερους socket 775 κατόχους? Σκοπος βασικα ειναι να βγαλει τους Core2 Duo/Quad users (καλα για τους Pentium Era δεν αναφερομαι καν ) εξω για καταναλωτικα οργια! ακριβώς, εμένα πχ με βλέπω την επόμενη άντε μεθεπόμενη βδομάδα να έχω πάρει το πακετάκι
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως δεν έχω πεισθεί να εγκαταλείψω ακόμα το 775s μου.
outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως δεν έχω πεισθεί να εγκαταλείψω ακόμα το 775s μου. και καλά κάνεις δε βλέπω ιδιαίτερο λόγο για κάποιον με quad core κλοκαρισμένο γύρω στα 3,5-4 ghz να προβεί σε τέτοια αναβάθμιση... απο την άλλη όποιος έχει κανά μικρό διπύρηνο ή πάει πιο πίσω σε εποχές pentium βρήκε την πλέον κατάλληλη αναβάθμιση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 καλά μην το λες αυτό, Q9650/9550/9450 και DDR2 Ram πουλιούνται σε ΚΑΛΕΣ τιμές για αυτούς που πουλάνε...δεν κοστίζει και τόσο μια τέτοια αναβάθμιση και ο IMC του Core i3/i5/i7 είναι ένας από τους καλούς λόγους αναβάθμισης...
alexis333 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως δεν έχω πεισθεί να εγκαταλείψω ακόμα το 775s μου. Το συστημα σου ειναι τουμπανο ρε .... Μη δωσεις αλλα λεφτα ... Δεν αξιζει για cpu αυτη τη στιγμη με αυτο που εχεις ... Εκτος κι αν εχεις το γνωστο μικροβιο που ολοι εδω μεσα εχουμε που καποτε ειχα και εγω ... Ακομα δε καταλαβα γιατι πηγα απο Q9550 ( @ 3.6 ) σε i5 ... Τη μονη διαφορα που καταλαβα ηταν στην τσεπη ... Τη διαφορα την ειδα οταν πηρα τον Intel X-25V Δωστε φθηνους SSD στο λαο ....
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω λεφτά να δώσω έτσι κι αλλιώς, κοροϊδεύομαι, δήθεν δεν αναβαθμίζω λόγω επιλογής.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 http://hwbot.org/for...ead.php?t=15952 Να και μερικά debug codes http://hwbot.org/for...ead.php?t=16017 HOLY MOTHERRR OF GOD! Καλα, στραγαλια ειναι τα Mhz και τα καταπινουν ετσι? 5000φευγα ολοι (ααα, PLL overvoltage... νομιζα οτι και καλα βρηκαν τροπο να αυξανουν το "fsb" χωρις να διαλυεται το συμπαν)
outlaw star Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 καλά μην το λες αυτό, Q9650/9550/9450 και DDR2 Ram πουλιούνται σε ΚΑΛΕΣ τιμές για αυτούς που πουλάνε...δεν κοστίζει και τόσο μια τέτοια αναβάθμιση και ο IMC του Core i3/i5/i7 είναι ένας από τους καλούς λόγους αναβάθμισης... για αυτό έγραψα στον liopyr <<ιδιαίτερο λόγο>> αντί για <<κανέναν λόγο>>,χα! ( μικρό παιδί λαλακίζεται όπως καταλαβαίνεις λόγω προχωρημένου της ώρας..) ναι σίγουρα έτσι γλυτώνεις κάποια χρήματα..(αυτό έκανα εγώ και μου βγήκε φτηνός ο i7 μου ) @liopyr δε πειράζει ρε θα αναβαθμιστείς μια και καλή σε οχταπύρηνο xeon
KoGi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ... ακριβώς, εμένα πχ με βλέπω την επόμενη άντε μεθεπόμενη βδομάδα να έχω πάρει το πακετάκι Σε κοβω λιγο αισιοδοξο? Πιστευεις σε 10 μερες θα ειναι ολα ετοιμοπαραδοτα για να φτιαξεις ενα πληρες συστημα με SB ??? Αν ειναι ετσι να μην κανω καμια βιαστικη κινηση και να περιμενω κι εγω!
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση πόντιου... από αυτά που κατάλαβα θα έχουν και δυνατό ματζαφλάρη ενσωματωμένο για γραφικά οι καινούριες cpu/mobo, σωστά ή κατάλαβα λάθος; Αν ναι, τι επιπέδου θα είναι αυτό; Θα χρειαζόμαστε και πολύ καλή κάρτα γραφικών; Αν όχι, αγνοείστε το δεύτερο σκέλος
yiannis_1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση πόντιου... από αυτά που κατάλαβα θα έχουν και δυνατό ματζαφλάρη ενσωματωμένο για γραφικά οι καινούριες cpu/mobo, σωστά ή κατάλαβα λάθος; Αν ναι, τι επιπέδου θα είναι αυτό; Θα χρειαζόμαστε και πολύ καλή κάρτα γραφικών; Αν όχι, αγνοείστε το δεύτερο σκέλος Επιπέδου κάρτας pciex των 35-45 ευρό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Σε κοβω λιγο αισιοδοξο? Πιστευεις σε 10 μερες θα ειναι ολα ετοιμοπαραδοτα για να φτιαξεις ενα πληρες συστημα με SB ??? Αν ειναι ετσι να μην κανω καμια βιαστικη κινηση και να περιμενω κι εγω! πάρει=παραγγείλει τουλάχιστον το κυρίως "πρόβλημα" είναι να πάρω την απόφαση, όχι πότε θα τα έχω στα χέρια μου Επιπέδου κάρτας pciex των 35-45 ευρό. και θέλουν μητρική με το H67 για να παίξουν, όχι με τον P67
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση πόντιου... από αυτά που κατάλαβα θα έχουν και δυνατό ματζαφλάρη ενσωματωμένο για γραφικά οι καινούριες cpu/mobo, σωστά ή κατάλαβα λάθος; Αν ναι, τι επιπέδου θα είναι αυτό; Θα χρειαζόμαστε και πολύ καλή κάρτα γραφικών; Αν όχι, αγνοείστε το δεύτερο σκέλος Να διαβαζεις ολα τα σχολια Ολοι εκτος απο τους ξεκλειδωτους, θα εχουν ενσωματωμενη "καρτα" γραφικων λιγο χειροτερη απο αυτην (δηλαδη αισχος για καινουρια παιχνιδια), ενω οι ξεκλειδωτοι (2500Κ και 2600Κ με ~200 και ~300 ευρω αντιστοιχα), θα εχουν λιγο καλυτερη καρτα απο αυτην, δηλαδη και παλι αισχος για παιχνιδια Για απλη χρηση ομως, ιντερνετακι, Office, ταινιες HD, και κανα παλιο παιχνιδι ειναι ο,τι πρεπει. Φυσικα θα πρεπει να παρεις μητρικη με το Η67 chipset. PS: Παντου εβαλα ΘΑ, γιατι δε τους βλεπω πουθενα να εχουν ερθει ακομα
grimpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κάντε υπομονή ένα εξάμηνο να ωριμάσουν τα boards, να βγει ένα νέο stepping μαζί με το Z68 chipset, να παρουσιασει και η AMD τους Bulldozer και τότε αγοράστε, αφήστε την μάζα να κάνει debug.
orotoi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 PS: Παντου εβαλα ΘΑ, γιατι δε τους βλεπω πουθενα να εχουν ερθει ακομα αστ' αυτά.. για πολιτικός ετοιμάζεσαι μου φαίνεται.. Δε ξέρω αν το χει πει κάποιος.. αναμένουμε τίποτα απο amd (ή νεότερο απο intel) μέχρι μάρτη-απρίλη? --εδιτ-- με ψιλοκάλυψε ο grimpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.