Προς το περιεχόμενο

Μια ματιά στον επερχόμενο Sandy Bridge της Intel

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι Sandy Bridge δεν θα υποστηρίζουν DirectX 11 κάτι που θα κάνουν οι Ivy Bridge

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=464794

σορρυ αν εχει αναφερθει ηδη

και να υποστήριζαν τι διαφορά θα είχε? ούτε καν στα low settings δεν πρόκειται να παίζει αξιοπρεπώς dx11 path στα games...

Δημοσ.

Να σημειωθεί ότι η σειρά K δεν υποστηρίζει πλήρως όλες της λειτουργίες Virtualization που υπάρχουν στους κλειδωμένους. Αει Γ***** Intel που θα μας πιάσεις και τον πισινό.

Δημοσ.

Οι Sandy Bridge δεν θα υποστηρίζουν DirectX 11 κάτι που θα κάνουν οι Ivy Bridge

http://www.adslgr.co...ad.php?t=464794

σορρυ αν εχει αναφερθει ηδη

Ειλικρινά who gives a fuck για την τεχνολογία γραφικών της Intel, ειναι σπασμένη, με κάκιστους drivers και non programmable, εδώ τα φθηνά Fusion Chips της AMD την ξεφτιλίζουν δίχως ακόμη να παρουσιαστεί ο Llano και οι APUs βασισμένοι σε Bulldozer, απορώ πως αρκετοί πέφτετε θύματα της μηχανής μάρκετινγκ της Intel.

Δημοσ.

Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι το αν και κατα ποσο θα πεσουν οι τιμες των i7 που υπαρχουν τωρα με την κυκλοφορια των sandy

Δημοσ.

Δεν νομίζω να πέσουν. Οι Sandy Bridge που βγηκαν δεν θα αντικαστησουν το 1366 αλλά το 1156. Το 1366 εξακολυοθει να ειναι η High-end πλατφόρμα της Intel.

• Super Moderators
Δημοσ.

ευγε !

αν το ελεγα εγω , θα πεφταν να με φανε

το ότι παραμένει high end δεν σημαίνει ότι έχει και καλύτερες επιδόσεις... :rolleyes:

Δημοσ.

Και να συμπληρωσω τον αποπανω το 1366 παραμενει η hind end (enthusiast platform) μεχρι το LGA 2011 το Q4/2011

το 1155 ειναι το mainstream με αξιολογες επιδοσεις.

Δημοσ.

και το φιλισοφικο ερώτημα, με το pc της υπογραφής μου, το οποίο είναι για gaming 1920*1200, αναβαθμίζω σε SB ή περιμένω την ΜΠΟΥΛΝΤΌΖΑ ή κάθομαι στα αυγά μου??

Αν κάνεις λίγη υπομονή θα ανταμειφτείς όπως είχα ξαναγράψει με ποιο ώριμες μητρικές και bios, νέο και ολοκληρωμένο Chipset (Z68) καμιά σχέση με το τεχνητό segmentation που πράττει η Intel με το H67 και P67 για να τα κονομαει εις υγείαν τον κορόιδων, και μπορεί και νέο Stepping μέχρι το καλοκαίρι με πολύ ποιο ώριμη Σιλικόνη. Απρίλιο/Μάιο θα δεις και τους νέους επεξεργαστές της AMD, your choise.

• Moderators
Δημοσ.

Αν κάνεις λίγη υπομονή θα ανταμειφτείς όπως είχα ξαναγράψει με ποιο ώριμες μητρικές και bios, νέο και ολοκληρωμένο Chipset (Z68) καμιά σχέση με το τεχνητό segmentation που πράττει η Intel με το H67 και P67 για να τα κονομαει εις υγείαν τον κορόιδων, και μπορεί και νέο Stepping μέχρι το καλοκαίρι με πολύ ποιο ώριμη Σιλικόνη. Απρίλιο/Μάιο θα δεις και τους νέους επεξεργαστές της AMD, your choise.

Στα σιπιγιού της AMD ομως, δεν θα πρεπει ξανα να περιμενουμε να ωριμασει η "Σιλικονη δηλαδη? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...