grimpr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Με τους νέους 3ης γενιάς SSD να έρχονται, όποιος διατίθεται να δώσει τα λεφτά του στο Hyperthreading αγοράζοντας έναν 2600K αντι ενός 2500K + 3rd gen SSD κάνοντας έτσι την Intel ποιο ευτυχισμένη και τον εαυτό του ποιο δυστυχισμένο, πρέπει να το ξανασκεφτεί ποιο σοβαρά. http://www.anandtech...andforce-sf2000 http://www.anandtech...rs-415mbs-reads
yiannis_1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Με τους νέους 3ης γενιάς SSD να έρχονται, όποιος διατίθεται να δώσει τα λεφτά του στο Hyperthreading αγοράζοντας έναν 2600K αντι ενός 2500K + 3rd gen SSD κάνοντας έτσι την Intel ποιο ευτυχισμένη και τον εαυτό του ποιο δυστυχισμένο, πρέπει να το ξανασκεφτεί ποιο σοβαρά. http://www.anandtech...andforce-sf2000 http://www.anandtech...rs-415mbs-reads Θα συμφωνήσω σε ενα βαθμό. Απλά πιστεύω ότι και στους ssd η πιο πολύ δουλειά που έπρεπε να γίνει έγινε απο την δεύτερη κιόλας γενιά (access time 0.1 ms και υψηλά 4k iops, trim) και πλέον αλλάζουν μόνο τα νούμερα sequencial διαμεταγωγήςπου είναι και αυτό ανούσιο τρίκ (του στύλ megapixel στις φωτογραφικές) για να αλλάζουμε συνεχώς δίσκους χωρίς πραγματικά να το έχουμε ανάγκη. Εκτός αν σε κάνει ευτυχισμένο να γράφεις και να σβήνεις συνεχώς αρχεία μεγάλου μεγέθους στο δίσκο και να κάνεις μετακινήσεις ευμεγεθών folder δίχως λόγο και αιτία. Η intel σε καμία περίπτωση δε θα κλαίει γιατί οπως παράγει επεξεργαστές έτσι παράγει και ssd.
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Οι Sandy Bridge δεν θα υποστηρίζουν DirectX 11 κάτι που θα κάνουν οι Ivy Bridge http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=464794 σορρυ αν εχει αναφερθει ηδη
grimpr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω σε ενα βαθμό. Απλά πιστεύω ότι και στους ssd η πιο πολύ δουλειά που έπρεπε να γίνει έγινε απο την δεύτερη κιόλας γενιά (access time 0.1 ms και υψηλά 4k iops, trim) και πλέον αλλάζουν μόνο τα νούμερα sequencial διαμεταγωγήςπου είναι και αυτό ανούσιο τρίκ (του στύλ megapixel στις φωτογραφικές) για να αλλάζουμε συνεχώς δίσκους χωρίς πραγματικά να το έχουμε ανάγκη. Εκτός αν σε κάνει ευτυχισμένο να γράφεις και να σβήνεις συνεχώς αρχεία μεγάλου μεγέθους στο δίσκο και να κάνεις μετακινήσεις ευμεγεθών folder δίχως λόγο και αιτία. Η intel σε καμία περίπτωση δε θα κλαίει γιατί οπως παράγει επεξεργαστές έτσι παράγει και ssd. Και γιατί όχι; Στην τελική δικά μου λεφτά είναι και τα δίνω στην βιομηχανία SSD γιατί έτσι μου αρέσει και επειδή θέλω να δω την τεχνολογία SSD να εξελίσσεται, γουστάρω να βλέπω τεράστια νούμερα στους δίσκους γενιά με γενιά που περνάει με νέους έξυπνους αλγορίθμους και ποιο προχωρημένα συστήματα ασφάλειας των δεδομένων, δεν κατάλαβα, χρωστάω τίποτα στην Intel και δεν το ξέρω;
igoroulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 και το φιλισοφικο ερώτημα, με το pc της υπογραφής μου, το οποίο είναι για gaming 1920*1200, αναβαθμίζω σε SB ή περιμένω την ΜΠΟΥΛΝΤΌΖΑ ή κάθομαι στα αυγά μου??
Valoel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 και το φιλισοφικο ερώτημα, με το pc της υπογραφής μου, το οποίο είναι για gaming 1920*1200, αναβαθμίζω σε SB ή περιμένω την ΜΠΟΥΛΝΤΌΖΑ ή κάθομαι στα αυγά μου?? μπορείς να περιμένεις λίγο, μέχρι να βγούν τουλάχιστον οι οχταπύρηνοι
Aragorn Elessar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Παιδια συντομα (αυριο ή μεθαυριο) θα ανεβασουμε το πρωτο review του Insomnia και θα ειναι πανω στον Sandy Bridge. Ελπιζω να σας αρεσει, τον εχω ξετιναξει στα test. Η Intel μας εστειλε τον κλειδωμενο καταλάθος, οπότε δεν μπορεσα να τον κλοκαρω, παρα μόνο τα φτάσω τα 4 GHz (ναι κλοκαρει και ο κλειδωμενος λιγακι).
Anubis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Παιδια συντομα (αυριο ή μεθαυριο) θα ανεβασουμε το πρωτο review του Insomnia και θα ειναι πανω στον Sandy Bridge. Ελπιζω να σας αρεσει, τον εχω ξετιναξει στα test. Η Intel μας εστειλε τον κλειδωμενο καταλάθος, οπότε δεν μπορεσα να τον κλοκαρω, παρα μόνο τα φτάσω τα 4 GHz (ναι κλοκαρει και ο κλειδωμενος λιγακι). Να σου στειλω ενα πμ με μερικα τεστ που θα ηθελα να δω?
ColdFusion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Παιδια συντομα (αυριο ή μεθαυριο) θα ανεβασουμε το πρωτο review του Insomnia και θα ειναι πανω στον Sandy Bridge. Ελπιζω να σας αρεσει, τον εχω ξετιναξει στα test. Η Intel μας εστειλε τον κλειδωμενο καταλάθος, οπότε δεν μπορεσα να τον κλοκαρω, παρα μόνο τα φτάσω τα 4 GHz (ναι κλοκαρει και ο κλειδωμενος λιγακι). ρε γαμωτο και ηθελα να δω το ξεκλειδωτο!
Anubis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Για πες, μήπως τα έχω ήδη τεστάρει Εχεις pm
Aragorn Elessar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Απαντησα Anubis. ColdFusion κ εγω τα ιδια... εχω το pot , τα blocks και καθονται και τον κοιτανε... θα παρουμε έναν 2600K στο τελος του μηνα να του αλλαξουμε τα φωτο μην μασάτε
yiannis_1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Παιδια συντομα (αυριο ή μεθαυριο) θα ανεβασουμε το πρωτο review του Insomnia και θα ειναι πανω στον Sandy Bridge. Ελπιζω να σας αρεσει, τον εχω ξετιναξει στα test. Η Intel μας εστειλε τον κλειδωμενο καταλάθος, οπότε δεν μπορεσα να τον κλοκαρω, παρα μόνο τα φτάσω τα 4 GHz (ναι κλοκαρει και ο κλειδωμενος λιγακι). Ο i2500 εχει max overclock multiplier 41. Πως και τον έχετε στα 38 και παλεύεται με το BCLK ??? Κανονικά δε θα έπρεπε να φτάνεται τα 4264 με αυτό το bclk?
Aragorn Elessar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ο i2500 εχει max overclock multiplier 41. Πως και τον έχετε στα 38 και παλεύεται με το BCLK ??? 41 --> παιζει με 1 πυρηνα φιλε μου 40 --> παιζει με 2 πυρηνες 39 --> παιζει με 3 πυρηνες 38 --> παιζει με 4 πυρηνες Προφανως για multithreaded benchmarks θες 4 πυρηνες.
yiannis_1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 41 --> παιζει με 1 πυρηνα φιλε μου 40 --> παιζει με 2 πυρηνες 39 --> παιζει με 3 πυρηνες 38 --> παιζει με 4 πυρηνες Προφανως για multithreaded benchmarks θες 4 πυρηνες. Α οκ i didnt know. Thanks και για τη διευκρύνηση. Απο ρεύματα για τα 4 τι θέλει? Μαμά ρεύμα παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.