Προς το περιεχόμενο

Electronics Workbench 10. Απο που ρυθμιζω αριθμό εισόδων για μια πύλη?

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα το καινουργιο Workbench γιατι το 5.12 δεν χωραγε αλλα κυκλωματα για το project μου αλλα

Πως διαλεγεις αριθμο Inputs για μια πυλη?

Στα properties μιας AND πχ δεν εχει να διαλεξεις number of inputs! Εχει μονο καποια σταντε πυλες απο τον (ΓΙΓΑ γαμω$#&*$) καταλογο πχ AND με 2 εισοδους, AND με 4 and με 8

Εγω θελω μια or με 10 εισοδους και δεν εχει! Πρεπει να κανω 2πλη καταληξη σε μια τελικη or και ιστοριες? ειναι δυνατον να ναι σε κατι χειροτερο απ το 5.12?

Εκτος αυτους εχει ενα σωρο AND πχ απο διαφορετικους κατασκευαστες, δεν κανουν καποια διαφορα ετσι (εξτος απο αυτες π ειναι συγκεκριμενων volt)? τυπικα εχουν διαφορες ετσι?

Δημοσ.

Βασικά δεν παίζει να έχει. Και δεν νομίζω καν να κυκλοφορούν στο εμπόριο, αφού δεν αποδίδουν καλά. Καλύτερα να το κάνεις σε δέντρο.

Για την δεύτερη ερώτηση, χωρίς να ξέρω και πάρα πολλά, λογικά για την δουλειά που θα το θες δεν θα έχουν διαφορά ειδικά αν μιλάμε για εξ' ολοκλήρου ψηφιακό κύκλωμα.

Μπορείς να ψάξεις για τα συγκεκριμένα ολοκληρωμένα που θες στο internet για τα datasheets τους να δεις λεπτομέρειες. Στο multisim στα ttl νομίζω έχει επιλογή edit model κάπου, και λέει λίγα στοιχεία. Στις πύλες νομίζω λέει μόνο χρόνους ανόδου-καθόδου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...