Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι εσείς που έχετε ποστάρει ως τώρα είχατε ποτέ 12άρι λαπτοπ ; Γενικά έχετε δουλέψει έστω μια μέρα σε 12αρι;

Δημοσ.
Ολοι εσείς που έχετε ποστάρει ως τώρα είχατε ποτέ 12άρι λαπτοπ ; Γενικά έχετε δουλέψει έστω μια μέρα σε 12αρι;

10αρακι 12αρακι θα λεει περισσοτερο:-)

Δημοσ.

ναι τακτικοτατα... που θες να καταληξεις?

Δημοσ.
ναι τακτικοτατα... που θες να καταληξεις?

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη σχέση απόδοσης μεγέθους - φορητότητας από αυτή που υπάρχει σε 12 ίντσες

Δημοσ.
εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας

[...]

+1

Φαντάζομαι οι περισσότερες κατηγορίες απευθύνονται σε target groups διαφορετικών αναγκών.

πχ χρειαζόμουν κάποιο με >600 κάθετη ανάλυση, <1.5kg, >5h αυτονομία, χωρίς ανάγκη για ιδιαίτερη ισχύ και δε θα δινα πάνω από 350-(max)400€

Δημοσ.
Παίδες μην την ψάχνετε Asus eeepc 1201N Ion και ξερό ψωμί....

Το έχω απο τα χριστούγεννα και το μηχάνημα πετάει!!!

3μιση ωρες σε websurfing? :-(

Δημοσ.

Περιμεναμε τουλαχιστον μεγαλυτερες αναλυσεις στις ηδη μικρες οθονες και δεν βλεπω καποια διαφορα με προηγουμενα μοντελα εκτος απο τον δισκο και τον επεξεργαστη τους...

Δημοσ.
Αχρηστα κατασκευάσματα προς τέρψιν των δεικτών του χρηματιστηρίου. Τί μπορείς να κάνεις σε ένα μηχάνημα με 10 ίντσες οθόνη καλά καλά ούτε σελίδες στον ίντερνετ δε μπορείς να δεις σωστά.

Με 1.6ghz επεξεργαστή άντε να ανοίξεις ένα youtube (κακογραμμένος flash player αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) άντε και κανα 2 tab ακόμα και το μηχάνημα γονάτισε.

Βλακείες απλά προσπάθησαν να μας δημιουργήσουν άλλη μια καταναλωτική ανάγκη και ρωτάω τον καθένα σας έχετε δουλέψει ποτέ με 12 ίντσες laptop ; Οσοι έχουν ξέρουν..........όσοι δεν έχετε μη το ψάχνετε πολύ γιατί το συγκεκριμένο μέγεθος είναι ακριβώς ότι ψάχνετε και αφήστε τα 10ρια

Γράφω από ένα Dell Mini 12, το οποίο έχει αντικαταστήσει πλήρως οτιδήποτε φορητό υπολογιστή έχω, και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ! Φυσικά η Dell κατάλαβε γρήγορα το "λάθος της" να βγάλει 12άρι netbook με ανάλυση 1280χ800 σε τιμή <400Ε και το κατήργησε χωρίς πολλά πολλά, ώστε όποιος θέλει την χρυσή τομή των 12" να πρέπει να δώσει πάνω απο 600Ε (και μην ακούσω για τις ηλίθιες υπερwide οθόνες 16:9 που έχουν τα 11άρια και που με το ζόρι προσπαθούν να επιβάλλουν οι εταιρείες, για να μην φτιάχνουν διαφορετικά panel για monitors και τηλεοράσεις, παρόλο που όποιος τις έχει χρησιμοποιήσει ξέρει οτι δεν κάνουν για τίποτα άλλο εκτός από ταινίες...)

Ουφ, ανάσα... :-D

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι της αποψης οτι, αν ειναι να αγορασεις φορητο μηχανημα, εννοειται οτι θα ειναι μινι. Απο 15 ιντσες και πανω χανεται η φορητοτητα, (βλεπε κατι 17αρες και αλλες τετοιες αηδιες). Οσον αφορα τον φιλο efo355, μια χαρα μπορεις να δουλεψεις ακομα και σε 10αρα οθονη. Προσωπικα αυτο κανω εδω και 4 μηνες. Εχω ενα HP 5101 και με εχει βολεψει απιστευτα. Οσον αφορα την τιμη... Προσωπικα θα εδινα τα χρηματα, αρκει να καλυπτε τις αναγκες μου. Ολα ειναι θεμα προσφαρας και ζητησης στο κατω κατω. (πχ μη μου πειτε οτι το Iphone αξιζει πραγματικα 500+ ευρω. ) Τωρα αν εισαι computer freak, σαν και εμενα, και θες να εχει firefox ανοικτο με 15 tabs ταυτοχρονα, και να τρεχει και κανα παιχνιδι παραλληλα, και να μιλας μεσω Skype, αντε αγορασε desktop (που κατα τη γνωμη μου δεν θα ξεπεραστουν ποτε) να βρεις την υγεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...