Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα καταγραφής webcam

safedriveschool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε όλους.Μπαίνω κατ'ευθείαν στο θέμα.Υποψιάζομαι οτι η γυναίκα μου

κάνει cybersex........Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, που να μπαίνει σε λειτουργία όταν ανοίγει η γυναίκα μου την webcam και να καταγράφει , (χωρίς να το ξέρει αυτή βέβαια)

βίντεο απο την δική μου webcam και να το αποθηκεύει στον σκληρό, ώστε να μπορώ εγώ να το δω μετά?

Δημοσ.

Εχμ, σόρρυ κιόλας, αλλά αυτό που θες εσύ να κάνεις είναι κάπως πιο ανήθικο από αυτό που υποψιάζεσαι πως κάνει η γυναίκα σου.

Σε περίπτωση που η ηθική πλευρά του θέματος δε σε απασχολεί, νομίζω σε περιορίζει η νομική.

Δημοσ.

Το οτι υπαρχουν προγραμματα για καταγραφη απο webcam υπαρχουν!

Φανταζει ομως απιθανο να ενεργοποιουνται και να καταγραφουν χωρις ο αλλος να παρει ειδηση

Και μια απορια με καθε ειλικρινεια!Σε απασχολει αν κανει cybersex ή γιατι κανει cybersex?Σε μια αντιστοιχη περιπτωση θα με απασχολουσε το δευτερο ερωτημα παρα το πρωτο!

Δημοσ.

Για να σου απαντήσω σε αυτό που ρώτησες, προφανώς δεν γίνεται η ίδια webcam που θα χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή από τη γυναίκα σου να καταγράψει και για την εφαρμογή που θα βάλεις για να το παρακολουθήσει....

Άρα ψάξε άλλους τρόπους να βλέπεις τι γίνεται μπροστά από το PC την ώρα που λείπεις.

Δημοσ.

η μονη λυση που βλεπω εγω να υπαρχει μετα ειναι να βαλεις κρυφες καμερες στο σπιτι σου που θα καταγραφουν ολη μερα τι γινεται :)

Δημοσ.
Καλησπέρα, σε όλους.Μπαίνω κατ'ευθείαν στο θέμα.Υποψιάζομαι οτι η γυναίκα μου

κάνει cybersex........Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, που να μπαίνει σε λειτουργία όταν ανοίγει η γυναίκα μου την webcam και να καταγράφει , (χωρίς να το ξέρει αυτή βέβαια)

βίντεο απο την δική μου webcam και να το αποθηκεύει στον σκληρό, ώστε να μπορώ εγώ να το δω μετά?

Αγαπητό περιοδικό,

Χρειάζομαι τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό, μιας που έχεις και την πείρα:

Εδώ και αρκετό καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα "κλασσικά" σημάδια, χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν.

Άρχισε να βγαίνει συχνά έξω "με τα κορίτσια" και όταν την ρώτησα με ποια κορίτσια μου απάντησε "κάτι κορίτσια απο τη δουλειά, δεν τις ξέρεις". Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλον, αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια.

Μια φορά έπιασα το κινητό της να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων!!!!

Μέχρι τώρα δεν τις μίλησα ποτέ ανοιχτά για αυτές μου τις υποψίες. Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια....!!

Χθες όμως ξαναβγήκε με "τις φίλες της" και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει ότι θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω απο το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος.

Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως είχε πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιάς ρόδας μου...

Γι'αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου, να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα απο το praktiker και να το φτιάξω μόνος μου;;;;;;;;;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...