satelnikolas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Χθες εγκατεστησα στο pc μου τη νεα μου μητρικη η οποια ειναι η ASUS M4A785TD-V EVO αφου περασα τα win 7 και εγκατατεστησα ολους τους drivers διαπιστωσα οτι τα 5.1 δε λειτουργουν (ακουγονται μονο τα 2 μπροστα) οση ωρα κι αν το εψαξα δε καταφερα να λυσω το προβλημα. Οταν κανω το τεστ απο το προγραμμα της καρτας ηχου τα ηχεια δουλευουν ολα κανονικα!! Οταν ομως βαζω ενα κομματι σε οποιοδηποτε player ή γενικα οταν ακουγονται ηχοι απο τα win το προβλημα υπαρχει. Κατεβασα και τους τελευταιους drivers αλλα και παλι τιποτα!!
sozz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Χθες εγκατεστησα στο pc μου τη νεα μου μητρικη η οποια ειναι η ASUS M4A785TD-V EVO αφου περασα τα win 7 και εγκατατεστησα ολους τους drivers διαπιστωσα οτι τα 5.1 δε λειτουργουν (ακουγονται μονο τα 2 μπροστα) οση ωρα κι αν το εψαξα δε καταφερα να λυσω το προβλημα. Οταν κανω το τεστ απο το προγραμμα της καρτας ηχου τα ηχεια δουλευουν ολα κανονικα!! Οταν ομως βαζω ενα κομματι σε οποιοδηποτε player ή γενικα οταν ακουγονται ηχοι απο τα win το προβλημα υπαρχει. Κατεβασα και τους τελευταιους drivers αλλα και παλι τιποτα!! πατα το matrix στο κοντρολ η δες αν εχει το προγραμμα της καρτας ηχου τιποτα που να κανει τον στερεο ηχο σε 5.1
satelnikolas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Με το matrix δουλευουν ολα λογικο ειναι. Εννοειται οτι εχω κανει τις ρυθμισεις για 5.1 αλλα δεν εγινε τιποτα ολοι οι ηχοι απο ταινιες, μουσικη, win παιζουν στα 2 ηχεια μονο. Παρεμπιπτοντως το matrix το χρησιμοποιεις οταν η πηγη του ηχου στελνει μονο για 2 καναλια...
satelnikolas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το προβλημα λυθηκε. Ηθελε ενεργοποιηση η επιλογη speaker fill απο το προγραμμα της καρτας!!
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το speaker fill δεν είναι 5.1 Είναι εξομοίωση. Σαν το matrix, αλλά με καλύτερο αποτέλεσμα.
free4you Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα postάρω εδώ, μιας και έχω ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα από αυτό που αναφέρεται στο αρχικό post. Έχω ακριβώς τα ίδια ηχεία και όταν τα είχα πρωτοβάλει στο pc (εγκατέστησα και το HD Realtek codecs) παίζανε σαν 2.1 (τα υπόλοιπα 3 ηχεία ήταν κλειστά) και μόνο όταν ήταν πατημένο το κουμπί matrix έπαιζαν όλα... Πριν λίγες μέρες έκανα format και από την ώρα που τα έχω συνδέσει παίζουν όλα μαζί είτε είναι πατημένο το matrix είτε όχι!!! Εγκατέστησα και το HD Realtek codecs αλλά δεν βρήκα κάποια επιλογή που να κάνει αυτό που θέλω... Τα ηχεία παίζουν όλα μαζί ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "συμπλήρωση ηχείου"... Καμιά ιδέα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα