Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Extreme Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θελω να κανω ενα format για να βαλω τα windows 7 64bit θα ηθελα να μου πει καποιος ποια εκδοση των windows προτεινει την Extreme ή την κανονικη ultimate?

• Moderators
Δημοσ.

Tην επισημη και οχι καποια"super duper"εκδοση που καποιος εχει προσθεσει/αφαιρεσει οτι θελει.

• Like 2
Δημοσ.

εγω εχω μια "super duper"εκδοση

την extreme by amit

μια χαρα ειναι

εγω προσοπικα δεν εχω βρει καπια πλιν μεχρι τωρα...

μονο σιν

διαφορα προγραματα και ιδικά το nero 9 μεσα...

• Moderators
Δημοσ.
εγω εχω μια "super duper"εκδοση

την extreme by amit

μια χαρα ειναι

εγω προσοπικα δεν εχω βρει καπια πλιν μεχρι τωρα...

μονο σιν

διαφορα προγραματα και ιδικά το nero 9 μεσα...

Οκ.Για πες μου τωρα τι ακριβως εχει η extreme σε σχεση με την ultimate?

Δημοσ.

ΜΗΝ βάζετε ανεπίσημες εκδόσεις. Μόνο msdn/technet isos. Αλλιώς όταν θα εμφανίζονται προβλήματα, μπορεί να είναι κι απ'το πουθενά.

• Like 2
Δημοσ.

Σαφως η επισημη εκδοση ειναι καλυτερη απλως θελω να μαθω τι καλυτερο προσφερει η exteme εκδοση γιατι εχω ακουσει πολλα.

• Moderators
Δημοσ.
Σαφως η επισημη εκδοση ειναι καλυτερη

απλως θελω να μαθω τι καλυτερο προσφερει η exteme εκδοση γιατι εχω ακουσει πολλα.

Αποφασισε ποια ειναι καλυτερη...

Ο λογος που δεν πρεπει να βαζεις πειραγμενες απο τριτους εκδοσεις,ειναι πολυ απλα οτι αν τυχον σου παρουσιαστει καποιο προβλημα(που καποια στιγμη θα παρουσιαστει,για pc μιλαμε)ποιος θα σου εγγυηθει πως δεν το προκαλεσε το "tweaking" που εκανε καποιος?Πιο ακριβως ειναι αυτο tweaking για να γινει "extreme"η εκδοση?Ο αλλος πριν ειπε πως στα θετικα της,ειναι που εχει το nero 9 μεσα..Και?Δεν μπορεις να το κανεις εγκατασταση μονος σου δηλαδη?Πως ξερεις οτι δεν εχει και τιποτα αλλο περιεργο μεσα?"Την εκανα full scan με το χ antivirus και βγηκε καθαρη"?

Κραζουμε και φωναζουμε οτι η ms εχει backdoor στα λειτουργικα της,phone home,nsa key στην registry κλπ,αλλα τον RussianHaxxor απο το superforum.com τον εμπιστευομαστε και βαζουμε λειτουργικο που εχει πειραξει αυτος.Και αν αρχιζει να πεταει τιποτα περιεργες bsod,την microsoft θα κραζουμε παλι γιατι ειναι χαλια τα λειτουργικα της.

Αν θες να φτιαξεις μια "extreme"edition,φτιαξτην μονο σου.Και θα μαθεις κατι παραπανω για το συστημα και θα ξερεις τι εχεις πειραξει στο λειτουργικο για να μπορεις να αντιμετωπισεις οτι προκυψει.

• Like 3
Δημοσ.
Αποφασισε ποια ειναι καλυτερη...

Οπως αναφερω η επισιμη ειναι καλυτερη, αλλα αυτο δεν ανερει να εχει κατι καλυτερο η extreme εκδοση

Δημοσ.

Ο καλύτερος είναι καλύτερος από τον καλύτερο στο να είναι καλύτερος από τον καλύτερο καλύτερα.

Δηλαδή.

:rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.
...

Κραζουμε και φωναζουμε οτι η ms εχει backdoor στα λειτουργικα της,phone home,nsa key στην registry κλπ,αλλα τον RussianHaxxor απο το superforum.com τον εμπιστευομαστε και βαζουμε λειτουργικο που εχει πειραξει αυτος....

Μια χαρά τα λες. Μου έχουν φέρει μηχανάκια με πειραγμένες εκδόσεις γιατί λεει "είχανε πρόβλημα" αλλά δε θέλανε την κανονική γιατί ήταν πολύ "γυμνή". Τους έβαζα λοιπόν linux mint και τους το έδινα πίσω.

• Moderators
Δημοσ.

Οπως αναφερω η επισιμη ειναι καλυτερη, αλλα αυτο δεν ανερει να εχει κατι καλυτερο η extreme εκδοση

Οκ.Προφανως δεν καταλαβες τι ειπα.Ι rest my case.

Δημοσ.
Οκ.Προφανως δεν καταλαβες τι ειπα.Ι rest my case.

Ισως,

Αποφασισα να βαλω την επισημη. Ευχαριστω για την βοηθεια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

3 χρονια μετα ακομα λειτουργουν.

μονο ενα φορματ εκανα πριν ενα χρονο γιατι μου καικε ο σκληρος.

0 προβληματα.

προεγκατεστιμα πολλα προγραμματα, παρα πολλα θεματα να διαλεξεις, antivirus, δεν ζητανε κοδικο κατα την διαρκια εγκαταστασης.

διαφορα tweaks για να κλεινουν πιο γρηγορα, σου φερνουν τα παραθυρα που ειχες ανοιχτα οταν εκλεισες το pc.

• Moderators
Δημοσ.

3 χρονια 1 χρονο μετα ακομα λειτουργουν.

μονο ενα φορματ εκανα πριν ενα χρονο γιατι μου καικε ο σκληρος.

0 προβληματα.

Fixed.

προεγκατεστιμα πολλα προγραμματα, παρα πολλα θεματα να διαλεξεις, antivirus, δεν ζητανε κοδικο κατα την διαρκια εγκαταστασης.

διαφορα tweaks για να κλεινουν πιο γρηγορα, σου φερνουν τα παραθυρα που ειχες ανοιχτα οταν εκλεισες το pc.

3 χρονια μετα, ισχυει το #7.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...