zatoichi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 καλησπερα πηρα το samsung b5722 ειμαι παρα πολυ οικανοποιημενος το μονο που δεν εχω βρει ειναι πως μπορω να δω ταινια θελω να βαλω 1-2 anime ταινιες γιατι εχω στην εξωτερικι καρτα 7 giga ελεθερα.το θεμα ειναι μετατρεπο τις ταινιες απο avi σε mp4 με το convertrer του κινητου k οταν παω να δω αν παιζει μου λεει μη υποστηριζομενο αρχειο. μηπως θελει κανα update ? το μονο κακο που εχει ειναι δεν περνει θεματα σαν κινητο. (Αναλογα με την χρηση που το θελει ο καθενασ παντα,εμενα με ικανοποιεί
themisgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν καταλαβα τι εννοεις με το μετατροπεα του κινητου? Εγω τις μετατρεπω με προγραμμα στον υπολογιστη σε 3gp 320χ240 και παιζει υπεροχα
npapas1977 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Kαλησπερα φιλε μου.Μια και το εχεις αγορασει μπορεις και να με διαφωτισεις. Ειναι και οι δυο καρτες ενεργες (standby) η μονο μια και ενεργοποιεις αυτη που θες,δηλαδη μπορεις να δεχτεις κληση και απο τις δυο καρτες;
asg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Είναι και οι 2 κάρτες SIM ενεργές, οπότε μπορείς να δέχεσαι κλήσεις και στις 2 γραμμές, απλά βάζοντας στην αναμονή την μία από τις κλήσεις.. Kαλησπερα φιλε μου.Μια και το εχεις αγορασει μπορεις και να με διαφωτισεις. Ειναι και οι δυο καρτες ενεργες (standby) η μονο μια και ενεργοποιεις αυτη που θες,δηλαδη μπορεις να δεχτεις κληση και απο τις δυο καρτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.