Προς το περιεχόμενο

Portal 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το Steam:

portals.jpg

Άρα να υποθέσουμε ότι μιλάμε για console port...?

Στο Steam πέφτουν οι φωνές βροχή και τα threads κλειδώνονται και σβήνονται στο άψε σβήσε.

Η απάντηση της valve:

It's easy for strings like this to get mixed up during development. On the console versions we can fail cert for not having a string warning the user not to shut off the console. We can also fail cert if the string says "Please don't turn your PC off...". So as such the strings get changed to be appropriate on the console (usually during the phase where we are heavily testing consoles and working to pass cert late in development). In this case it looks like a bug that the string was also changed on the PC version.

That really has no bearing on which platform is the "lead" platform, all of the platforms are important to us and it's certainly not true that the game was built for consoles and then ported to PC. Like most of our past titles PC in fact tends to be the most used platform internally during much of development, though consoles get plenty of love too since we want to ensure quality across the board.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ε οκ, γίνεται γελοίο πια.

Έχει bugs τα οποία δείχνουν ότι είναι console port ή η Source σέρνεται; (περιμένω να παίξω το απόγευμα)

Τί μανία πια με κάτι λεπτομέριες.

Play the game, see the story, LISTEN TO GLaDOS!

Δημοσ.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σκεφτούν. Πάντως είμαι μεγάλος fan της ιδέας ότι το Borealis (source) παίζει μεγάλο ρόλο στο "δέσιμο" των δύο franchise :-D .

Λές να κάνουν κανά τρελό και να περνά ο Freeman μέσω Aperture Labs ή κάτι παρόμοιο στο επόμενο Half Life (Ep3 ή αλλιώς); :devil:

Εγώ στην αρχή όταν πρωτοέπαιξα το Portal 1, στη φάση που άρχισαν να φαίνονται τα σκουριασμένα τμήματα της εγκατάστασης, είχα την εντύπωση ότι βρισκόμουν μέσα στο Borealis.

Δημοσ.

καλα το game ειναι απιστευτο ξενερωσα που το τερματησα γιατι δεν ηθελα να τελειωσει,οσο για το borealis που λετε εχω βαλει ενα spoiler με στοιχειο στην σελιδα 6 που βρηκα μονος μου στο portal 2.

αν θελετε το βλεπετε

Δημοσ.

καλα το game ειναι απιστευτο ξενερωσα που το τερματησα γιατι δεν ηθελα να τελειωσει,οσο για το borealis που λετε εχω βαλει ενα spoiler με στοιχειο στην σελιδα 6 που βρηκα μονος μου στο portal 2.

αν θελετε το βλεπετε

Πόσο μεγάλο είναι σε σχέση με το πρώτο;

Δημοσ.

ηταν αρκετα μεγαλο πιο μεγαλο απο το 1 αλλα το θεμα ειναι να παιξεις κ το coop ειναι κ αυτο σαν κανονικο game εγω το εχω ξεκινησει με εναν φιλο μου κ ειναι κ το coop πολυ μεγαλο σε διαρκεια

το ign 9.5 του εβαλε

Δημοσ.

Πόσο μεγάλο είναι σε σχέση με το πρώτο;

Μου πήρε κάπου 7.5 ώρες να το τερματίσω (single-player), σύν κάπου 2 ώρες να ξαναπαίξω κάποια chapters για τα achievements που άφησα πίσω

(to Smash TV με παίδεψε λιγάκι, όπως και τα 3 που κάνεις στο Test Chamber 6).

Για co-op ψάχνομαι τώρα, μιά και δέν πολυεμπιστεύομαι το random matchmaking (άσε που το mic μου τά'χει παίξει), άρα δεν είδα πόσο παίρνει στο περίπου (το κόβω για 5 ώρες πάνω-κάτω για ένα βασικό, non-achievement run, βάσει των διάφορων forum που διαβάζω)

Το παιχνίδι τα σπάει πάντως (ειδικά το τελευταίο chapter είναι όλα τα λεφτά) αν και τα chapters 6-7 ήταν λίγο slow σε σχέση με τα υπόλοιπα.

• Moderators
Δημοσ.

Ψήνομαι για coop, αλλά να τερματίσω το single πρώτα. :P

Btw, το μόνο κακό που βρίσκω, είναι το κλασσικό με HL/TF/Portal.

Δεν βλέπεις πόδια και ειδικά στο Portal, ούτε χέρια.

Nitpicking, αλλά επειδή στα τελευταία παιχνίδια έχεις ένα animation στα χέρια και γενικά κάτι για να μην σου δείχνει ότι είσαι floating gun, εδώ μου κάθεται κάπως.

Μήπως είμαστε flying core και απλά γινόμαστε projected σαν άνθρωπος; :P

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, τερμάτισα το game και

Τελικά στο τέλος είχε σκηνή που βλέπεις τα χέρια σου. :P

Ι wish we could see that more often in the game, αλλά κατά τ' άλλα, epic. ^_^

Lunacy indeed! :D

• Moderators
Δημοσ.

Χθες παίξαμε coop λίγο με τον Greygore και είχε πολύ γέλιο! :lol:

Καλά, εκτός των κλασσικών ατακών της GLaDOS, ήταν κωμικοτραγικές οι καταστάσεις και κάποια fails. :P

Χαρά και τα διάφορα animations του Atlas και του P-Body. :D

Ένα ειδικά μου είχε κολλήσει στο μυαλό και σκεφτόμουν μετά:

"PORTAL KOMBAT!"

Και τώρα κοίταξα λίγο αν υπήρχε κάτι και

34014-portal-kombat.jpg

:P

Edit:

ΥΓ. More Portal Kombat!

http://www.youtube.com/watch?v=uyOzzd53ssY&hd=1

Δημοσ.

Παιδιά αν το αγοράσω το game θα μπορώ να παίξω co-op με την κοπέλια μου ή θα πρέπει να το αγοράσω δύο φορές ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...