DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 "Ένα περίεργο πράγμα", όπως είναι και ο τίτλος στα ελληνικά του νέου δίσκου της Amy MacDonald, κάτι με έκανε να γράψω δυο λόγια γι' αυτό το album. Δε συνηθίζω να κάνω reviews για δίσκους καλλιτεχνών για διάφορους λόγους, ωστόσο εδώ κάτι με τράβηξε. Τις περισσότερες φορές ένας καλλιτέχνης γίνεται γνωστός από ένα, άντε το πολύ δύο, κομμάτια που εμπεριέχονται στο νέο του δίσκο. Εδώ όμως σας προτρέπω να ακούσετε όλα τα κομμάτια και θα δείτε ότι όλα είναι αξιόλογα! Προσωπική άποψη, δε λέω, ωστόσο σπάνια ακούς κάτι τέτοιο. Η Amy MacDonald έγινε γνωστή μέσω του τραγουδιού της "This is the life" από το ομότιτλο 1ο της album που κυκλοφόρησε το 2007 και όλοι το έχετε ακούσει μέσα από τα ελληνικά ραδιόφωνα κάποια στιγμή. Δε θέλω να βάλω ταμπέλες ότι έχει εμπορικό ήχο κτλ. εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα τραγούδια της είναι μελωδικά και σε συνδιασμό με τη φωνή της μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν στο ραδιόφωνο και να πεις επιτέλους ως ακροατής ότι ακούς κάτι αξιόλογο και όχι κάθε μέρα το Chakaron που παίζουν πλέον όλοι οι σταθμοί που απευθύνονται σε νεανικό κοινό. Αυτό είναι άλλη ιστορία και δε θέλω να επεκταθώ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος. Ο δίσκος της κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και σύντομα ελπίζω να ακούσετε και στα ελληνικά ραδιόφωνα τα κομμάτια της. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα προς ένα τα τραγούδια από το νέο album. Τα τραγούδια Για περισσότερες πληροφορίες, στο επίσημο site.
Linus_21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Και αναρωτιόμουν που χάθηκε αυτή. Το Mr Rock and Roll είναι το καλύτερό της για μένα πάντως
andreapaog328 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 το άκουσα, πραγματικά με αυτήν συμβαίνει αυτο που λές. Δηλαδή το curious thing αξίζει όλο...όπως ακριβώς και το this is the life παλιότερα. Λίγοι το καταφέρνουν αυτο... νομίζω ότι το Spark θα κάνει εξίσου τον ίδιο χαμό με το This is the life. αυτα που μου έκαναν κλικ με την πρώτη ήταν το Don't tell me that it's over, Spark, Love Love, An ordinary life και Next Big Thing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.