vitapeis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!Πρόσφατα αγόρασα νέο Η/Υ με Athlon II X4 620 και εγκαθιστώντας το Speedfan μου δείχνει θερμοκρασίες: Temp 1: 41C Temp 2: 40C Temp 3: 81C (Σταθερά κολλημένο στους 81C!!) Core : 43C Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες; Για κουτί έχω ένα HTPC Case, το Thermaltake VC7000SNS Mozart με δύο fan 80mm. Και μια ακόμη ερώτηση: Η κάρτα GT240 512Mb DDR3 που έχω στο ίδιο κουτί σε δεκαπέντε λεπτά παιχνιδιού φτάνει τους 75C. Δε μου φαίνεται φυσιολογικό. Τι να κάνω;;;
d3m0n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Για το 81C που βλέπεις στον core#3 προφανώς είναι bug, αλλά σε γενικές γραμμές οι θερμοκρασίες σου είναι καλές στον επεξεργαστή. Τις θερμοκρασίες του cpu καλό είναι να τις κοιτάς με Core Temp ή Real Temp, το speedfan κάνει λέει διάφορα, και δεν το εμπιστεύομαι. Για την κάρτα γραφικών ανέβασε λίγο τις στροφές του ανεμιστήρα γιατί το airflow του κουτιού είναι χάλια.
scrooge Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 δεν ειναι το core 3 αυτο. ειναι μια ακυρη θερμοκρασια. πολλες motherboard εχουν τετοιες, μην ανησυχεις. αλλες γραφουν -125..αν εβλεπες κατι τετοιο τι θα ελεγες? μην ανησυχεις, δεν ειναι τιποτα, μη δινεις σημασια.
Herculess Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Έχω και έγω το ίδιο πρόβλημα με μια θερμοκρασία ΤEMP3 στους 80 C σταθερά. Δεν ξέρω αν είναι bug γιατί με όποιο πρόγραμμα και να την δω, σταθερά 80 είναι. Είναι θέμα μητρικής δηλαδή??? Μπορώ να την πάω πίσω και να πω έχει έναν αισθητήρα χαλασμένο??
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 O (μάλλον κολλημένος) σένσορας είναι στον επεξεργαστή και όχι στην μητρική. Και (πάλι μάλλον) δεν είναι αρκετά σημαντικός λόγος ώστε να απαιτήσεις rma. Η θερμοκρασία της κάρτας είναι φυσιολογική, δε χρειάζεται να αυξήσεις rpm.
ahristos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 O (μάλλον κολλημένος) σένσορας είναι στον επεξεργαστή και όχι στην μητρική. Όχι, είναι στο Northbridge. Είναι γνωστό πρόβλημα της σειράς 7 των Chipsets της AMD. Κανένας δεν κατάφερε να τον διαβάσει σωστά ποτέ. Εμένα δείχνει 109 βαθμούς τώρα, με θερμοκρασία δωματίου 10 βαθμούς και επεξεργαστή 19
zanzavar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εμένα δείχνει 109 βαθμούς τώρα, με θερμοκρασία δωματίου 10 βαθμούς και επεξεργαστή 19 Καλά που μένεις και έχεις θερμοκρασία δωματίου 10??? :-D:-D
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 και μενα πριν πεσω για υπνο παει στους 5-7 ....καπνιζω στο δωματιο και ανοιγω να αεριστει μεχρι να την πεσω....
ahristos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 και μενα πριν πεσω για υπνο παει στους 5-7 ....καπνιζω στο δωματιο και ανοιγω να αεριστει μεχρι να την πεσω.... Αυτό Μόνο που εγώ δουλεύω (ή παίζω) τα βράδια οπότε, ανοιχτή πόρτα για τον καπνό από τα τσιγάρα, κλειστό το κλιματιστικό να μην ενοχλούμε τον κόσμο και δυο κουβέρτες πάνω μου στην πολυθρόνα μέχρι το πρωί.
mourgolukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αυτό Μόνο που εγώ δουλεύω (ή παίζω) τα βράδια οπότε, ανοιχτή πόρτα για τον καπνό από τα τσιγάρα, κλειστό το κλιματιστικό να μην ενοχλούμε τον κόσμο και δυο κουβέρτες πάνω μου στην πολυθρόνα μέχρι το πρωί. αχ τι μου θυμησες τωρα! E5200 στα 3.9 24/7 με την 4890 και να εχω ανοιχτο παραθυρο και απο την μεση και κατω που με επιανε η ζεστη της σομπας (υπολογιστη) να εχω ιδρωσει και απο πανω, να εχω γινει μπλε απο το κρυο
lionheart75 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 [offtopic on] Nα το κόψετε.... (Το τσιγάρο φυσικά εννοώ, όχι το λιώσιμο...) [offtopic off]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.