nikosgouts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ειχα συνδεδεμενο το Pc με την tv με καλωδιο hdmi και λειτουργουσε κανονικα.Οταν καποια στιγμη εβγαλα το hdmi και το εβαλα στο ps3 γιατι δεν ειχα αλλο και το ξαναβαλα στο pc, μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει συντονισμενο σημα και εχω black screen.Το pc δουλευει κανονικα (δοκιμασμενο σε αλλη tv).Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στην τηλεοραση αλλα και παλι εχω black screen οταν ανοιγω το pc σε οποια υποδοχη της tv κιαν το βαλω (εχει τρεις).Αν εχει κανεις καποια ιδεα τι να κανω,ευχαριστω.
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 driver πρόβλημα μυρίζομαι. Δε φανταζομαι να είναι φορητός, αν είναι ισως θα πρέπει να πατας το συνδυασμό πλήκτρων για αλλαγή σε εξωτερική οθονη... (π.χ. fn + f4 στο δικο μου)
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ξεκινα με ενα driver update... ή και ενα system restore δε θα ηταν άσχημη ιδεα... τρώνε αρκετα σκαλώματα ώρες ώρες τα windows...
nikosgouts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 θα το κανω αν και ψιλιαζομαι οτι ειναι θεμα τηλεορασης γιατι δοκιμασα το pc σε μια αλλη και δειχνει ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.