Feel me get in Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 off topic: θυμαμαι μια φορα και εναν καιρο που για να σβησουμε τον κωδικο σβήναμε ενα αρχείο στον φάκελο των windows... Να ήταν 1995-96 Και μια φορά κι έναν καιρό που πάταγες net user Administrator * και άλλαζες τον κωδικό του admin. Γκουντ ολντ τάιμς
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 βασικα απο οσο θυμαμαι δεν χρειαζονται εντολες απλα θα πας πινακας ελενχου-> λογαριασμοι χρηστων -> θα επιλεξεις τον λογαριασμο που θελεις και θα κανεις καταργηση κωδικου θα bootαρεις κανονικα μετα και δεν θα εχει κωδικο πλεον ίσως το πιο λογικό και πιθανό αλλα εμεις οι κ@υ*ο-commanders ακομα και σήμερα ανοιγουμε την ζωγραφική, την αριθμομηχανή και πολλά άλλα προγράμματα με εκτελεση... (προσωπικα δεν πρεπει να έχω ανοιξει τα τελευταία 2 χρόνια ζωγραφική από την εναρξη)
Feel me get in Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 βασικα απο οσο θυμαμαι δεν χρειαζονται εντολες απλα θα πας πινακας ελενχου-> λογαριασμοι χρηστων -> θα επιλεξεις τον λογαριασμο που θελεις και θα κανεις καταργηση κωδικου θα bootαρεις κανονικα μετα και δεν θα εχει κωδικο πλεον Όχι, με αυτόν τον τρόπο θέλει να πληκτρολογήσεις τον κωδικό που θέλεις να κάνεις remove
anarionasp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 κοιτα αν θυμαμε καλα το εχω κανει ηδη . σε ενα ξαδερφο μου που απο την κακια του δεν εδινε στον αδερφο του τον κωδικο του pc μην του τον χαλασει και καλα και οταν το ειδε φρικαρε ! δεν χανει να δοκιμασει (εκτοw αν το εφτιαξε αυτο η MS αλλιως πιανει for sure) + κωδικο σου ζηταει οτανε εισαι σε normal mode και οχι σε safe με admin
isay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 ...ακομα και σήμερα ανοιγουμε την ζωγραφική, την αριθμομηχανή και πολλά άλλα προγράμματα με εκτελεση... Τι εννοείς; Η αριθμομηχανή έχει Link μέσα στο start menu; Δεν είναι Run->calc ; :shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.