Προς το περιεχόμενο

Password lost

facebookcase

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω χάσει τον κοδικό μου στα ΧΡ και δεν μπορώ να εισέλθω!!:cry:Αν γίνετε μπορεί κάποιος να μου πει πως να το διορθώσω το πρόβλημα χωρίς φορματ ή κάποιο άλλο πρόγραμμα επειδή είναι νετ μπουκ και δεν έχει σιντιερα εξωτερική!:fear:

'Οποιος μου βρει λύση θα του είμαι υπόχρεος!

Δημοσ.

ERD, είναι ενα bootable δισκάκι, κάνει αυτό που θες

---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ----------

ERD, είναι ενα bootable δισκάκι, κάνει αυτό που θες

AKYPO, μόλις είδα ότι είνια για νετμποοκ:X

Δημοσ.

Αν μπεις σε safe mode θα μπορέσεις να μπεις στα windows από ένα account με όνομα administrator που αν δεν έχεις πειράξει τίποτα δεν θα έχει κωδικό.

Για να μπεις σε safe mode σε ένα pc, πάτα f8 (συνήθως) κατά τη διάρκεια του boot.

Δημοσ.

ωραία το βρήκα!μπήκα απο τον χρήστη admistator κάπως έτσι!!από εκεί και μετά τι κάνω για να επιδιορθώσω το νετμπουκ με τον χαμένο κοδικό!

Δημοσ.

χμου. Δεν θυμάμαι αν έχει αλλάξη την εντολή η Ms, αλλά δοκίμασε μέσω command prompt να διαχειριστείς το λογαριασμό, από τον οποίον έχασες τον κωδικό με εντολές net user.

Κάνε ένα search στο google ή στο youtube για να καταλάβεις καλύτερα

Δημοσ.

Το έκανα αλλά εκεί που λέει να βάλω όνομα χρήστη το πατάω σωστά και δεν μου τον βρήσκει λέειδεν είναι ο εντοπισμός του χρήστη

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η εντολή για να αλλάξεις κωδικό είναι

net user [username] *

Αυτό έβαλες;

Σε περίπτωση που δεν τον βρίσκει κάποιο λάθος κάνεις στο spelling.

Πάτα net user για να δεις ποιοι χρήστες υπάρχουν

Δημοσ.

ανοιξε το command, πατα net user /help και δοκιμασε... λογικα θα πρέπει να είναι κατι σαν net user /passwordchg:yes και θα σου ζητησει να δωσεις ονομα χρηστη. Προσωπικα θα εβαζα net user /passwordreq:no ωστε να τον σβησει και στη συνεχεια να μπω στα win και να τον αλλαξω...

Δημοσ.

βασικα απο οσο θυμαμαι δεν χρειαζονται εντολες

απλα θα πας

πινακας ελενχου-> λογαριασμοι χρηστων -> θα επιλεξεις τον λογαριασμο που θελεις και θα κανεις καταργηση κωδικου θα bootαρεις κανονικα μετα και δεν θα εχει κωδικο πλεον

Δημοσ.

off topic: θυμαμαι μια φορα και εναν καιρο που για να σβησουμε τον κωδικο σβήναμε ενα αρχείο στον φάκελο των windows... Να ήταν 1995-96 :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...