Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Laptop με Desktop

nitrah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει .

Έχω Laptop και δίπλα από το laptop ένα desktop χωρίς οθόνη χωρίς πληκτρολόγιο χωρίς τίποτα απλά μόνο το κουτί (ως κατεβαστήρι).

Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω εικόνα απο το desktop ώστε να μπορώ να το ελέγξω μέσω του laptop?

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν γίνεται. Το μόνο που θα μπορούσες ίσως να κάνεις, είναι αν είχες καποιο tv tuner με video in. Αλλά έχε υπόψιν ότι θα δουλεύει σε χαμηλή ανάλυση... αν είναι απλά για να τον διαχειριστείς, έχει καλός.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι στο ιδιο δικτυο το laptop και το desktop?Αν ναι,με remote desktop ή οποιο vnc προγραμμα προτιμας,μπορεις να διαχειριστεις το desktop.

Δημοσ.

ναι είναι στο ίδιο δίκτυο , αλλά μερικές φορές είναι και σε άλλο το laptop μου , εκτώς απο το teamviewer υπάρχει άλλα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να το διαχειριστώ ?

• Moderators
Δημοσ.
ναι είναι στο ίδιο δίκτυο , αλλά μερικές φορές είναι και σε άλλο το laptop μου , εκτώς απο το teamviewer υπάρχει άλλα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να το διαχειριστώ ?

Υποθετω με windows και το ενα και το αλλο pc.Μπορεις να χρησιμοποιησεις το ενσωματομενο remote desktop των windows.Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο vnc,πχ realvnc ή tightvnc κλπ.

Αν συνδεθεις απο αλλο δικτυο περα απο αυτο που βρισκεται το desktop θα πρεπει να κανεις και το καταλληλο port forward στο router σου προκειμενου να μπορεις να συνδεθεις με τους ιδιους τροπους που αναφερω πριν.Στην συγκεκριμενη περιπτωση(αλλο δικτυο)το teamviewer ειναι η ευκολοτερη λυση αν δεν θελεις να μπλεκεις με ports.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...