Προς το περιεχόμενο

Ενα κουταβακι Επειγον !!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθεια ρε παιδια...Μαζεψε η κορη μου σπιτι ενα κουταβακι που απο οτι ειπε ο κτηνιατρις ειναι διασταυρωση Λυκου με....Δεν μπορω να το κρατησω σπιτι αλλα ουτε και να το πεταξω....Ειναι 20 ημερων.Υπαρχει καποιος φορεας για να το φιλοξενησει??? Ευχαριστω. Οποιος θελει να το δει υπαρχει ΕΔΩ :ooo: :ooo:

Δημοσ.

Εγώ θα το έπαιρνα, αλλά έχω 2 και η μάνα μου θα με αυτοκτονήσει.

Αλλά, θα σου πρότεινα να πας στον κτηνίατρο της περιοχής σου και να βάλεις αγγελία (έχουν ένα πίνακα ανακοινωσεων) οτι χαρίζεις το τάδε κουταβάκι με μια φωτογραφία του.

Δημοσ.

Δυστυχώς Γιάννη μου εδώ έχω γάτα και δεν "συμβιώνει" αρμονικά με κουταβάκια, πόσο μάλλον με μεγαλωμένα κουταβάκια. ΧΕ σκέφτηκες;

sc

Δημοσ.
madsc

said:

Δυστυχώς Γιάννη μου εδώ έχω γάτα και δεν "συμβιώνει" αρμονικά με κουταβάκια, πόσο μάλλον με μεγαλωμένα κουταβάκια. ΧΕ σκέφτηκες;

sc

Ούτε γάτα με άλλη γατα συμβιώνει αρμονικά...δύσκολα τα πράγματα

Δημοσ.

file eimai agglia..opote kapws xlomo, to koutabaki einai poly oraio pantos (to "mpampa, mporoume na to krathsoume" to akous suxna? :P). stin italia afhsame ton luko mas (9 etwn twra) se ena ekpaideuth o opeios exei terastio xoro...prepei na uparxei kai kati tetoio sthn ellada ;)

Δημοσ.
pyro

said:

to "mpampa, mporoume na to krathsoume" to akous suxna?

Αν το ακουω λεει...Με πριξανε...Εχουμε ήδη ενα μικροσωμο σκυλακι αλλα αυτο οπως λες θελει χωρο πολυ... :confused: :confused:

Δημοσ.

Κράτησέ το Γιάννη. Φαίνετε πανέξυπνο... Είναι και ομορφούλικο και γλυκούλι. Αλλωστε θα ασχολούνται οι κυρίες του σπιτιού με αυτό. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το πηγαίνεις μια βολτίτσα καμιά ώρα το πρωί και άλλη μία τα απόγευμα. Και να του κάνεις και ένα μπάνιο το βραδάκι.Και να το χτενίζεις έτσι; Τα υπόλοιπα θα τα κάνουν οι άλλοι μην φοβάσε δεν θα το καταλάβεις καθόλου. Α θα του φέρνεις και το φαϊ γιατί θα θέλει και τρία τέσσερα πιάτα ημερισίως. Να του κάνεις και ένα σπιτάκι να έχει ένα κεραμύδι πάνω από το κεφάλι του.

Είπα να σε πειράξω λιγάκι.....

Εστω τώρα ότι ξεμπλέκεις με το σκυλάκι. Να σε δώ πως θα ξεμπλέξεις μετά με την κόρη σου. :) :D :grin:

Δημοσ.
wert

said:

Εστω τώρα ότι ξεμπλέκεις με το σκυλάκι. Να σε δώ πως θα ξεμπλέξεις μετά με την κόρη σου. :) :D :grin:

Με αυτη δεν ξεμπλεκω με τιποταααααααααααααααααααααααααααααααααααα :confused: :confused:

Δημοσ.

Απ'την άλλη μπορείτε να κάνετε ένα απίστευτο γεύμα!

http://homepages.pathfinder.gr/neted/hotdog.jpg

Μη βαράτε!! Να χαμογελάσει λίγο ο Γιάννης γιατί μάλλον τον έχει πάρει από κάτω :)

Κουράγιο και συνέχισε το ψάξιμο!

Και όπως είπαν τα παιδιά βάλε αγγελία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...