Προς το περιεχόμενο

Mobo/Cpu/Ram

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθησα και ειδα ενα review της H50 και μου αρεσει παρα πολυ...ειναι πολυ προσεγμενη κατασκευη..αξιζει τα λεφτα του ομως?Mount για s1156 εχει στο site της corsair..οποτε θα το παρεγειλω απο κει!!!

Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει τα λεφτά, άσε που είναι 2-3C πιο ψηλά από την prolimatech που είναι και 15€ φθηνότερη.Αν σ΄αρέσει και θες τον πλαινό ανεμιστήρα οπωσδήποτε τότε πάρτη.

Δημοσ.

Δεν το κανω γι αυτο απλα μου αρεσει το design της...και τι 15€ με ανεμηστηρες κτλ το φτανει το 70αρι και η prolimatech...εχει μειονεκτημα 2-3 βαθμων αλλα εχει πλεονεκτημα χωρου και λιγοτερου θορυβου...ετσι δν ειναι?και εγω ενα o/c της ταξης των 3,6ghz θελω να κανω...αρα δν νομιζω να μην με καλυψει..τι λες!!!??

Δημοσ.

Καταρχήν για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahalems-Rev-2-CPU-Cooler.htm + http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-120Mm-Pwm-15-5Db-500-2000Rpm-D12SL-12-PWM.htm = 62,50€

Και το συγκεκριμένο ανεμιστήρι είναι πολύ αθόρυβο.Επίσης το H50 που κοιτάς δεν είναι fanless,παίρνει μέχρι και 2 fan σε push-pull διάταξη στο ψυγείο.

Το σίγουρο είναι ότι τον έναν τον χρειάζεται τπ H50(όπου και περιλαμβάνεται).Αφού δεν έχεις πρόβλημα για τα παραπάνω λεφτά και θέλεις να κερδίσεις χώρο και το ξύλωμα του πλαινού ανεμιστήρα πάρτην και εννοείται ότι θα σε καλύψει για τα 3,6GHz και παραπάνω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω demon..το εχω δει οτι δν ειναι fanless,και εχω σκοπο να κανω και το push-pull οπως ειπες!!αλλα μου φαινεται οτι θα ειναι κ παλι πιο αθορυβη απο την prolimatech γιατι και σε αυτη 2 ανεμιστηρες θα εβαζα..τεσπα θα δω..

Δημοσ.

Δεν χρειάζονται 2 ανεμιστήρες στην prolimatech.Ένας αρκεί, εκτός και αν μου πεις ότι πας για max fsb στον 750 οπότε και αυτοί οι 3-4C που θα κέρδιζες θα ΄ταν χρήσιμοι.

Όπως και να ΄χει αφού σε βλέπω το έχεις ψήσει για H50, βουρ. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...