LouCi4er Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μου κανει (η καρτα) οτι ακριβως εκανε οταν ειχα Athlon 2 x2 με μητρικη asus.Εχω τους 10,2 drivers.Ακριβως τα ιδια μου εκανε και με τους 9,12 hotfix.Μαλιστα με τους 9,12 δεν καταφερε να το τρεξει ουτε μια φορα.Με μια nVidia 9500 κανενα προβλημα.Να σου πω οτι οσο ανεβαζω μνημες δηλαδη 1066 μπορει να παιξω κανενα 5λεπτο,με 1333 βλεπω μονο logo του παιχνιδιου,με 1600 αστο.Λογικα οσο περισοτερο τρεχουν οι μνημες τοσο περισοτερο πιεζετε η καρτα και κολλαει.Τεσπα αυριο λεω να βαλω παλι την nVidia να σιγουρευτω και μετα να τη στειλω.Α και κατι αλλο.Οι ASRock εχουν και ενα molex αλλα λεει για crossfire η SLi το οποιο δεν εχω συνδεσει.Δεν νομιζω να φταιει?
nikos903 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Και σε άλλο μηχάνημα δηλαδή η κάρτα τα ίδια; Πίτα Λογικά τότε κάτι θα γίνει για αλλαγή :/ Άμα δεν την αλλάξουν βλέπουμε, μπορεί να εμφανιστεί και κανένας με καμιά καλή ιδέα Εdit: Αυτό το συνδέεις όταν βάλεις 2 κάρτες ή τρεις, με μία δεν πρέπει να χρειάζεται, φτάνει το ρεύμα της pci-x για να δουλέψει.
LouCi4er Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ναι ρε φιλαρακι.Σε ευχαριστω για τη βοηθεια.Αμα εχω κανενα νεο θα postαρω.Το uncore frequency πως το εχει η ASRock?Να το κοιταξω γιατι πρεπει να ειναι διπλασιο απο τις μνημες.
LouCi4er Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Λοιπον φιλε το προβλημα ειναι η 5770.Την εβγαλα τελειως και δουλευω την onboard.Eβαλα το παιχνιδι που κολλαγε και το παιζει μια χαρα.Βεβαια καμια σχεση με την 5770 αλλα ενταξει ενσωματωμενη στη μητρικη ειναι.Το θεμα ειναι οτι το παιζει.Επισης οταν ειχα πανω την 5770 ο επεξεργαστης ειχε 37-38 idle και 45 load.Τωρα load δεν το δοκιμασα αλλα idle εχει 27-28.Την γ@μημενη.Ασε και η θερμοκρασια μητρικης απο 35 επεσε 28.
nikos903 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Κοίτα εδώ που τα λέμε είναι λίγο κουμούτσα η κάρτα και κόβει το airflow αλλά τι να κάνεις; Με την onboard ούτε pro δεν θα παίζεις καλά καλά Αύριο είναι η μεγάλη μέρα της αλλαγής;
LouCi4er Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Κοίτα εδώ που τα λέμε είναι λίγο κουμούτσα η κάρτα και κόβει το airflow αλλά τι να κάνεις; Με την onboard ούτε pro δεν θα παίζεις καλά καλά Αύριο είναι η μεγάλη μέρα της αλλαγής; Ναι αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα θα δουμε.Μακαρι να δεχτουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.