Προς το περιεχόμενο

Σήμα κάμερας παρακολούθησης σε tv σπιτιού???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να τοποθετήσω έξω από το σπίτι μου (διαμέρισμα) μία κάμερα για να παρακολουθώ ποιος είναι. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να το βλέπω στις τηλεοράσεις του σπιτιού το σήμα (σε όλες). Πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό?

Και εκτός των άλλων να βάλω και ήχο ή μόνο εικόνα στην κάμερα?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα, γίνεται πανευκολα και με αρκετους τροπους.

Αν πεις οτι παιρνεις μια ασύρματη κάμερουλα θα χρειαστείς παραπάνω από εναν δέκτες, έναν σε κάθε τηλεόραση. Ειδαλλως γίνεται με έναν δέκτη και έναν rf modulator (νομίζω το πιο οικονομικό). Rf Modulator θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και στην πέρίπτωση που η κάμερα είναι ενσύρματη.

Στην τελευταία περίπτωση θεωρώ πολύ έξυπνη ιδέα την χρήση ενός video-balun για τη μεταφορα του σήματος μέσω ενός ζεύγους από καλωδιο δικτύου/τηλεφώνου κ.ο.κ. έχουν κόστος γύρω στα 4-5 € αλλα σου κάνουν αρκετη οικονομία αν έχεις μεγάλη απόσταση να καλύψεις...

---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:11 ----------

επίσης, οι περισσότερες κάμερες έχουν και ήχο, οπότε προτιμησε μια με ήχο (η δικία μου δεν έχει γιατι δεν έχει το video balun που πήρα, αλλα δε μπορω να πω οτι μου λείπει κιόλλας)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...